Titeket zavar, ha valaki kis időközönként vált profilképet?
(Facebookon.)
Mondjuk 1-2 havonta.
Már egy ideje nem vagyok fent.
Két barátnőm csinálta ezt (már nem azok), mindkettőnek önértékelési problémái voltak, és folyamatosan azt az erőltetett mosolyt vágták, kiretusálták stb. Egyikük nagyon túlsúlyos volt (jóval 100 kg felett) csak a fejéről tett fel képeket, mintha vékonyabb lenne. Aztán mint egy királynő válaszolgatott a bókokra a kép alatt.
Ha nem kaptak lájkot tőlem, szóltak, hogy láttad az új képemet? De ők hetente-pár naponta váltogatták.
#6 Nekem is volt pár ilyen ismerősöm. Volt. :)
Mondjuk egész alakos képet én se szoktam kitenni, maximum a mellkas-kulcscsont látszódik, meg persze a fejem. :D Nem vagyok kövér, de valahogy nem szeretem... jobb ha csak az arcom.
Nem. Észre sem veszem :D
Régebben a pár naponta váltogatók zavartak. Ahogy már más is írta, önértékelési problémásak, és nekem is írogattak, hogy lájkoljam az új képüket :D Nem tinik! Felnőtt, 30-50 közötti emberek. Szerintem ez nem normális.
Ilyenekért nem használom már a Facebookot, csak a messengert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!