Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A gamer lányok miért csinálják...

A gamer lányok miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Általában (vannak azért kivételek) a gamer fiúk rondák, pattanásosak, elhízottak vagy túl soványak. Persze nem saját hibájukból pattanásosak stb, de ők nem tesznek érte, hogy ilyenek legyenek.

Ezzel szemben a gamer lányok egész jól nézhetnék ki, csak direkt elcsúfítják magukat,ahogy észreveszem. Telelövetik az arcukat piercingekkel, orrba, szájba, arcba, mindenhová... Természetellenes, sokszínűre festik a hajukat. Össze-vissza szakadozott ruhákat vesznek fel, furcsa mintákkal (fő motívum a halál). Eszméletlen furcsa sminkeket tudnak csinálni maguknak. Cipőnek általában felemás bakancsot vesznek fel.

Én még arra sem tudok gondolni, hogy valami játékban, vagy animében láttak ilyen kinézetű karaktereket, akire hasonlítani akarnának. Plusz eléggé visszahúzódóak (esetenként depisek is), így még azt sem merem állítani, hogy a figyelmet akarják felhívni magukra.

De akkor miért? Miért csinálnak ilyeneket magukkal, amikor egész jól nézhetnének ki? Miért érzik jól, megkönnyebbülve magukat, hogy ilyenek lehetnek?

Ui.: Ezt most nem b#sztatásnak szántam, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy a játékmánia hogy függ össze ezzel a kinézettel.

2018. jún. 29. 19:42
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem csak egy fülbevalóm van, egy szivecskés. Nagyon hosszú hajam van, mindig valami új frizurát találok ki,soha nem sminkelem magam és szeretek tanulni.. egy abszolút nyitott, jókedvű embernek tartom magam. Soha nem szoktam összeállni az általad leírt emós féleségekkel, mert nem szeretem az olyan nyomasztó személyiséget.
2020. jan. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!