Szerintetek nem pofatlansag 1000Ft-ert eladni a mekis poharat?
Ugy most mekiben van ez az akcio,hogy mcmenu plusz melle kapsz egy vb-s poharat. Tobbfele szinben van.
Nekunk a zoldon kivul mind meg van a parommal es a lilabol 3 db volt.
Facebookon a boltkorosok csoportban kiraktak,hogy keresnek ilyen poharakat mert a mekikben mar nem lehet kapni es lattam,hogy csomoan 1000Ft-ert akarjak eladni.
Basszus egy mcmenu plusz kerul 1200-300Ftba.
Hogy lehet ennyit nyereszkedni ilyen szarsagon,hogy pohar..
En fogtam a ketto ugyanolyat es ingyen odaadtam egy csajnak.
Nem azt mondom,mert ha valami ertekesebb dolog lenne akkor oke,kerjenek penzt de ez egy sz***ros mekis pohar :D
Szerintetek?
Ti kertetek volna?
Szerintem aki ennyi pénzre is tényleg rászorul (sokan vannak!) annak nem pofátlanság.
Én nem kértem volna.
N24
Kereslet - kínálat. Egyesek a saját vizeletüket is eladják jó pénzért. Igazuk van, ha valaki megveszi, miért ne?
Nem muszáj megvenni s ha senki sem veszi meg, lemegy az ár vagy nem adják el. Ez ilyen.
Sosem láttál még átkozottul túlárazott vackokat? Egy apró műanyagdarab is kerülhet több tízezerbe, léteznek ilyen dolgok a világban.
A kereslet határozza meg az árat.
Mivel már nem lehet kapni ezért jobban keresik és bolond lenne olcsóbban adni.
Igen mert én gyűjtöm őket 16 éve minden mekis pohár minden színe megvan + ha coca cola mellé adtak boltokban.
Van akinek ez fontos és nem csak egy sz.ros pohár. Amúgy helyi adok veszek csoportokban olcsóbb
Hat nekem sem jonne rosszul...de nem volt kepem penzt kerni erte.
Mert most mennyit kerjek oszinten?
1000Ft az irrealis erte mivel er korulbelul 200ft-ot a pohar.
500Ft-ert meg felesleges eladni.
nézd meg ezt a videót :)
6.000.000$-ért adtak el egy bolygót egy játékban (és aki eladta a top10-es listán 2x szerepel)
mindenki annyit ad érte amennyit akar, ha megér 1000Ft-ot akkor megéri neki
Elpostaztam egy holgynek ma.
A postat fizette csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!