Szerintetek van esélyem, ez nagyon pofátlanság lenne (árverés)?
Külföldi oldalon szoktam licitálni, tegnap utolsó pillanatban túllicitáltak, megesik, viszont mivel gyűjtő vagyok és az adott tárgy nagyon kellett volna, nem tudok beletörődni. A győztes vásárlónak is vannak fent dolgai, egyiket már kinéztem. Szerintetek pofátlanság lenne, ha azt megvéve (nyilván kifizetem) ráírnék és többszörös árat ajánlanék a tegnap általa megnyert termékre, hátha eladja, vagy ez illetlenség?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, igazad van, most visszaolvasva nem is tudom miből gondoltam, hogy odaadná, akár többért...én sem válnék meg a dolgaimtól.
Köszi!
Attól függ, hogy adod elő :)
Ha csak úgy by the way megkérdezed, hogy mekkora összegért adná oda, akkor szerintem nem pofátlanság. Egyszerűen csak nem kell nyomulni és kész.
Szerintem ez pont olyan dolog, aminek érdemes egy esélyt adni, legrosszabb esetben max. elküld a nénikédbe.
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor várok pár napot, vagy hetet és utána rákérdezek, addig benne is leülepszik a megszerzett tárgy iránt érzett öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!