Ti felmernétek itt vállatni magatokat?
Régóta azt hiányolom, hogy pl face profillal regisztrálva lehessen ide írogatni.
Egyből megszűnnének a 17 éves ödönke által írt monológok egy pl 46 éves illető számára, aki kérdezett valami apróságot.
Elég érdekesen festene, na.
a kérdések és a privátok miatt sem
vagy ha felvállalnám, akkor nem lennék ilyen
van itt egy beteg nő akinek próbáltam segíteni, ő már szerelmes meg mit tudom én milyen lett...meg vannak itt elég beteg emberek, a saját életemet veszélyeztetném ha a személyazonosságomat nyilvánossá tenném
Én azt hiszem igen, felvállalnám. Nem kérdeztem, vagy válaszoltam olyat, amiért szégyenkeznem kellene a privátok tartalmát is beleértve (na jó, egy-két ártatlan trollkodást leszámítva).
Mondjuk voltak nálam is fura dolgok, belém habarodott a levelező társ, aki azt hitte (akarta hinni), férfi vagyok, holott nagyon nem. :) Inkább azok közül van kínos, amiket kaptam üzenetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!