Már elnézést, de egy-két dolgot nem árt tisztázni a kérdésben. :)
Attól, hogy valaki csúnyának tartja egy együttes egy, vagy több tagját, attól még ne gyűlölködik. Az én kedvenc együttesem tagjai pl. nem kimondottan szépek, de van köztük kifejezetten csúnyácska is. Mégis fantasztikus zenét játszanak. De tovább megyek, a közeli barátaim között is vannak csúnya emberek, mégsem gyűlölöm őket. Ezt gondolom nem kell magyaráznom.
Tehát amikor azt mondom, hogy a BTS tagjai kivétel nélkül mind csúnyák, akkor nem gyűlölöm őket, hanem kizárólag kinézetükről mondok SZUBJEKTÍV véleményt. Amivel lehet egyet nem érteni, de a "begyöpösödött" meg hasonló jelzők használata (amik ellen nem kívánok tiltakozni) ezen vélemény alapján nem állapítható meg.
De ha már itt tartunk: A BTS tagjai szerintem igenis csúnyák. És férfiatlanok is. Kivételesen tudom, hogy egy lány tagja sincs a bts-nek, mert egy rajongójuk már elmondta nekem. Mondjuk azért mondta el, mert rákérdeztem, biztos mind fiú-e, de ha valakiről ezt első ránézésre nem lehet egyértelműen megállapítani, az talán nem feltétlen a szemlélő hibája. (hanem mondjuk a produceré, aki rájuk erőlteti ezt a nevetséges hermafrodita külsőt). Amikor én voltam 14-15 éves, akkor is voltak ilyen jellegű együttesek, bár akkor még egyértelműen meg lehetett állapítani valakiről, hogy fiú-e vagy lány. De szerencsére az ilyen lányos fiúbandák rajongói kinövik ezt is, és egy idő után elkezdenek a férfias férfiakhoz vonzódni. :)
De egyébként miért nem foglalkoztok mondjuk a zenéjükkel? Mert elvileg ők énekelnek, legalábbis úgy hallottam. :P
Nem kell attól szitkozni őket,hogy fülbevalósak vagy sminkelik őket,mint előttem is hangoztatták,ŐK EZT VÁLLALTÁK.
Szerintem még így is elég férfiasak,az hogy festik a hajukat az már csak azért van hogy ezzel is jobban feldobják magukat,szerintem ezzel semmi baj nincs.
Nem isznak,nincsenek botrányaik,egész jó példát mutatnak,igyekeznek,tehetségesek.Nem értem miért kell őket csúnyázni,persze ez is ízlés kérdése meg hasonlók.Ha meg valakinek nem tetszik,higgye el,azzal sokkal jobb lesz,ha befogja,és nem kezdi el osztani az eszét.
sokban függ ez a cégtől is,nem őket kell hibáztatni,ha nem azt aki ezeket rájuk erőszakolja.
A Kpop erről szól emberek,színes világ,vidám zene(jó,néha előfordul érzelmes is),cuki fiúk/lányok,akiknek nem tetszik sajnálom.
én egy fél éve vagyok úgy igazán kpopper,és nem bántam meg hogy megismertem őket,még csak egy cseppet sem,SŐT boldogabb lett tőle az életem,és ezt most olyan igaz mint ahogy itt ülök ;)
nekem az ilyen Justin Bieber,Selena Gomez stílus nem igazán tetszik,néha elhallgatom a poppot,akkoris Ariana Grande-t,de miótta ismerem a másik műfajt azótta teljesen elhagytam a poppot.
szerintem a kpop sokkal fényesebbet takar,mint a pop.
az idolok nagyon keményen dolgoznak,azért hogy ott legyenek AHOL,szóval ne tessék őket lenézni,inkább örüljünk a tehetséges embereknek.Néhányuk bevallása szerint egyáltalán nem táncra születtek,mégis próbálkoznak,igyekeznek,hajnalokig gyakorolnak,mind ezt a RAJONGÓKÉRT :)!♥ ezért szeretjük őket(már aki :') )
EMBEREK ELÉG LEGYEN MÁR A GYEREKES BESZÉDBŐL
nem melegek a BTS tagjai
Az egyik rész talán az lehet, hogy Koreában mást látnak szépnek. Nálunk sokak szerint túl nőies, és ezt én is belátom, hogy néha tényleg az - a retusált képeken. Azért akadnak videók és képek, ahol látni őt smink nélkül.
Másrészt ilyen az arcberendezése. Szép, szimmetrikus és ha mosolyog, ragyogó. Tényleg nem az a robusztus férfi. Nem tudom mennyire ismered ezeket a kifejezéseket, de ő egy tipikus példa az ectomorph testalkatra. Azt hiszem nyúlánknak szokták még nevezni.
Tehát én nem mondanám, hogy Hoseok csúnya vagy bármi hasonló. Szerintem egy szép férfi. Persze, férfira nem mondunk ilyet - aki ezt gondolja, az ugorja át a mondatot. Nem szabad megfeledkezni róla, hogy Hoseok is van olyan "Golden" mint a maknae: rappel, táncol és énekel...
Lényeg a lényeg: használjátok a hármas szűrőt! Higgyétek el nekem, megszépíti és megkönnyíti minden ember életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!