Azon mit vannak kiakadva a barátaim, hogy 21 évesen nem vagyok szűz már?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ribi, de volt pár kapcsolatom.
Nem is értem ezen mit kell kiakadni.
2018. jún. 25. 15:59
2/11 anonim válasza:
De honnan tudják, és miért dicsekedsz vele?
3/11 anonim válasza:
Egyetértek az egyessel.
Utálom ha az emberek az irigy kártyával dobálóznak, de ebben az esetben már tényleg nem tudok mást mondani re, 21 évesen már konkrétan ritka a szűz.
4/11 A kérdező kommentje:
"és miért dicsekedsz vele?"
Nem dicsekedek vele, nyilván volt párom, de valahogy szóba került, hogy szűz vagyok-e, hát mondtam, hogy nem.
2018. jún. 25. 16:06
5/11 anonim válasza:
Ilyet el sem tudok képzelni. Vagy te hagysz ki valami nagyon fontosat, vagy valami nagyon nincs rendben a bárataid fejében. Még ha azt mondtad volna, hogy 1 barátod kiakadt ezen, még be is veszem, no de hogy az összes. Valamit te itt nem mondasz el és csak azt akarod, hogy egy idegent szidjunk és neked adjunk igazat.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem az összes, dehogy.
2 barátommal voltam a hétvégén.
Soha senki nem bántott emiatt.
2018. jún. 25. 16:12
7/11 A kérdező kommentje:
Ki írt ilyet, hogy az összes barátom?
2018. jún. 25. 16:13
8/11 anonim válasza:
Én se értem, hogy ezen te miért akadsz ki. Mindenkinek saját magánügye, hogy mikor veszítette el. Ne akadj fenn ezen.
9/11 anonim válasza:
Nem tartom életszerűnek a problémájukat, hacsak nem valami bigott hittangyülekezet tagjai vagytok.
Manapság nagy átlagban 18 éves korukig elvesztik a szüzességüket a lányok, inkább az a ritka, aki 20 felett szűz.
Amúgy ez mindenkinek a magánügye, szerintem szard le véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!