Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám teljesen kicseré...

Hogyan tudnám teljesen kicserélni magam? 18/l

Figyelt kérdés
eddig párszor sikerült elhinnem hogy úú mennyi változáson mentem keresztül meg hogy úú tökmás lettem, vagyok valaki, satöbbi. aztán jön a felismerés, hogy sosem változtam jó irányba, hedonista balpénó vagyok, nem ismerem magam és az életemnek talán egy produktív perce sem volt. nem tudom elhinni hogy ekkora akaratgyenge vagyok, mindenesetre kezdek nagyon unszimpatizálni magammal. másokkal is bunkón viselkedem (amúgy nem élek túl szociális életet, sőt), persze nem szeretnék az lenni, ez csak így jön. ma egy csomó beszélgetés emlékét felidéztem, és egyszerűen fúj, undorító vagyok, megszabadulnék magamtól, kitépném az emlékeimet, a nevemet, az arcomat, újrakezdenék mindent más valakiként. istenem, minden felfokozódott bennem, nincs önbizalomhiányom se semmi, de most nagyon undorodok magamtól, tokban élek mert nem akarok így emberek közé menni, viszont szeretnék a nyár alatt teljesen kicserélődni, és törődni másokkal, munkálkodni a boldogságukon, ilyenek. (eddig az embereket plátóian csodáltam, de amúgy szeretem ám őket, nincs emberundorom, csak nem mertem nagyon kezdeményezni, és mindig hülyén viselkedtem másokkal meg megbántottam őket meg nyomorék voltam ááááhh)

#változás #csülök #rohadjakle #szépavilág
2018. jún. 24. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Kornyezet valtozas segithet.
2018. jún. 24. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
14 évesen még elmenne ez a stílus, ezek szerint agyban még nem nőttél fel a korosztályodhoz. Többet nem írok, mert ha a kérdés annyira komoly mint a kulcsszavai, akkor megint egy nyári szünetben unatkozó gyerek próbálja itt kiélni magát, valós problémák nélkül.
2018. jún. 24. 14:40
 3/10 A kérdező kommentje:

sajnálom, tényleg komolytalan vagyok és nem érek fel agyi kapacitásban a korosztályomhoz. ettől függetlenül, ezek nem egy szünetben unatkozó gyerek szavai...

2018. jún. 24. 14:45
 4/10 A kérdező kommentje:
bocsánat, még a kérdésemet sem veszem komolyan, tényleg nem kellett volna ilyen kulcsszavakat adni, és akkor várjak normális választ, ehh.
2018. jún. 24. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
18 évesen azért még senki nem annyira komoly, nem baj ha gyerekes vagy néha csak bunkó ne legyél.
2018. jún. 24. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod mi a baj akkor tegyél ellene. A másokkal való törődésnél meg.. Jól válogasd meg hogy kivel. Ebben az undorító világban már csak magadban bízhatsz.. De te döntöd el hogy mennyire nyitsz valaki felé.
2018. jún. 24. 16:01
 7/10 A kérdező kommentje:

omg te ki vagy???

2018. jún. 24. 16:15
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
2018. jún. 24. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

#6 vagyok

És egyben a padtársad fizikán és bioszon. xD Elég jellegzetes az írásod szóval felismertelek. De miért írsz ilyeneket mi a baj? O_O Nem vagy te bunkó, a többiekkel osztályból is tök rendesen viselkedsz + lehet veled hülyülni, alábecsülöd magad

2018. jún. 24. 16:25
 10/10 A kérdező kommentje:
omg norbi? hát rád nem számítottam itt. na mindegy ezt szerintem folytassuk inkább facebookon.
2018. jún. 24. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!