Borzasztó gyenge az internetem, egész egyszerűen alig tölt be valamit. Több éve lett bekötve de szerintem már teljesen elavult (36os ping,2,6 bit/sec) kicserélni viszont nem tudom mert ahhoz a többiek beleegyzése kell. Milyen megoldások lehetségesek?
2,6 bit/seccel biztos hogy nem 36os pinged van. :D
ha pontosan leírnád esetleg, csinálnál egy speedtestet az jó lenne.
Melyik szolgáltató melyik csomagja?
G.
Az 2.6 Mbit / s.
Mivel nincs ilyen kicsi csomag, legalább is nem találtam olyan területet ahol ez lenne, és a pig is kicsit magas, így azt gyanítom, más is nyúzza és ezért tűnik neked lassúnak.
... egyébként minden további nélkül be lehet kötni egy háztartásba akár "több internetet" is, természetesen más-más szolgáltatótól.
Amikor váltottam, nekem is közel három hónapig kettő volt, mert annyi kellett a hűségidő lejártáig az elsőnél, viszont nekem már szükségem volt a második szolgáltató jóval magasabb tudású csomagjára.
Kösöznöm szépen a válaszokat :)
Még annyi kérdésem lenne, hogy egy új modemmel esetleg gyorsulhat a net?
Meg kellene tudni, hogy milyen csomagod van, és milyen sebességet tud a net, ha nincs router, hanem közvetlenül a modemre csatlakozol egy géppel!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!