Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ráírhatok, ha most halt meg...

Ráírhatok, ha most halt meg valakije?

Figyelt kérdés
Van egy számomra fontos kérdés a sulival kapcsolatban, amit szeretnék megkérdezni valakitől (mástól nem tudom). Viszont nem ismerjük egymást túl közelről, inkább csak ismerősök vagyunk, köszönünk egymásnak, beszéltünk egyszer-kétszer. Gondoltam, hogy írok neki és megkérdezem, de állítólag most halt meg valakije... Én semmit nem tudok az egészről, hogy kiről van szó, mikor, hogyan történt stb. Viszont most elgondolkoztam azon, hogy írjak-e neki. Így fura lenne részvétet nyílvánítani vagy akármi, elvégre fogalmam sincs az egészről és őt sem ismerem eléggé, viszont lehet, hogy bunkóság lenne csak úgy ráírni, nem?
2018. jún. 21. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye szituáció, az biztos, én inkább hajlok a nemre, mint az igenre. A jelenleg érzett fájdalma mellett ilyen - számára - semmitmondó szarokkal én biztos nem akarnám zavarni, hátha rosszul reagálna. :/ Ami most érthető is...
2018. jún. 21. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Max nem válaszol.
2018. jún. 21. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Írj rá nyugodtan, de eszed ágában se legyen felhozni a témát. Ha nem akar írni, akkor max nem ír, ilyen egyszerű.
2018. jún. 21. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Nyugodtan írj, kérdezd meg a sulis témát és kész. Ha nem ismered annyira, és amúgy is csak "állítólag" halt meg valakije, akkor meg se említs ilyesmit, mintha nem is tudnál róla.
2018. jún. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!