Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 23 éves vagyok és nem volt...

23 éves vagyok és nem volt fiatalkorom. Még szűz is vagyok, nem jártam discoba, fesztiválon. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

2018. jún. 21. 12:48
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

Nagyon fiatal vagy még!!!! Semmiről sem maradtál le!! Ha vágysz a bulikra, fesztiválokra, akkor hajrá!!! ;) Menj s érezd jól magad!!! Még rengeteg időd van rá!!! :D

A második hozzászólón jót nevettem xD Persze azok is emlékezetes évek, de szerintem nem a legszebbek! Akkor még nagyon gyerek az ember s sokmindent másképp gondold, vagy épp csinál mint majd 10 év múlva :D

Szerintem a huszas/harmincas évek a legszebbek! ;)

(33L)

2018. jún. 24. 09:10
 22/32 anonim válasza:
Valószínű, valami távol tartott, valamiért nem szeretted volna ezeket, azért nem hoztad magad ilyen helyzetekbe. Ha tudnád, hogy miért nem, akkor megértenéd és elfogadnád önmagadat és az életedet.
2018. jún. 24. 11:01
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy már fiatal. Írtad is, hogy 6 éve fiatalabb voltál:)) Besz.rok:)
2018. jún. 24. 11:08
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
6 éve én is 6 évvel fiatalabb voltam.
2018. jún. 24. 11:09
 25/32 anonim válasza:
14 vagyok és ez az 5. olyan evem hogy ahogy haza jővők leűlők a gép elé, multkor strandon voltunk egy srácnak volt laptopja adtam neki 3 ezret, hogy játszhassak 1 órát a gepével és nem is akarok ezeken változtatni mert szamomra ez nem elpazarolt idő hanem sok-sok xp,szint és a karakteremet tudom fejleszteni
2018. jún. 25. 09:11
 26/32 anonim válasza:
Úristen! Ne hallgass a megkeseredett, beletörődött emberekre! Kezdj el bulizni és élni inkább! Én 22 évesen éreztem amit most Te! Tudom ajánlani Budapest nagy diszkóit! Nagyon könnyű ismerkedni, egyedül sem gáz lemenni szórakozni! Élvezd a zenét, táncolj, keresd a szemkontaktust a lányokkal/fiúkkal és ha valakin látod, hogy bejössz neki, menj oda és táncoltasd meg! :) Nem nehéz! Egy dolog kell hozzá: élvezd szívből, ez vonzza az embereket :) És persze legyél ápolt, de ezt csak nem kell külön mondani :) Sok örömet kívánok még Neked és sok emlékezetes bulit!!!
2018. jún. 25. 12:56
 27/32 he84 ***** válasza:
Csak mert valaki nem jár disco-ba és nem bulizik, attól az illető még nem megkeseredett, nem beletörődött! Ez személyes sértés nekem és szerintem a legtöbb hasonló embernek, akik megvannak ilyenek nélkül is. Nem mindenki szereti disco-ba járni és nagyokat bulizni, nem csak így lehet szórakozni és ismerkedni! Én soha nem voltam ilyen típus, mégis megvoltam/megvagyok a magam módján, nem a bulizásokon múlik, lehet anélkül is jó egy ember élete!
2018. jún. 25. 14:23
 28/32 anonim ***** válasza:
Bazki ha újra 23 lehetnék...
2018. jún. 26. 09:07
 29/32 tschaffer válasza:
100%

Ha elfogadsz egy választ egy öreg rókától, mivel épp tegnap töltöttem a 41-et:

23 évesen nem mondhatod hogy nem volt fiatalkorod. Maximum nem volt gyerekkorod, vagy nem olyan volt amilyennek szeredted volna. Felesleges ezen rágódni. A fiatalkorod kb most kezdődik, legfeljebb 1-2 évvel megcsúsztál. Naés? Rengetegen megcsúsztak akik tanultak, dolgoztak stb., a bulizás és "élet" helyett. De az élet nem a buli, meg a piálás. Az élet az Élmény. A sport kiválló lehetőség ismerkedéshez, de jelentkezhetsz túracsoportokba is láss világot itthon és külföldön amit bírsz anyagilag, mert azért országon belül azért megoldható mindenkinek. Plusz találd ki mit akarsz csinálni , tanulj dolgozz rengeteg kapcsolat a suliban vagy munkahelyen alakul ki. Mesebeli aranyifjúság csaka tévében van az édesélet nevű marhaságokban de az a 1%-ról szól. Szerezz élményeket oly módon ami tetszik, de folyton próbálj ki olyan dolgokat is amik túl vannak a komfortzónádon! A többi jön magától.

2018. jún. 26. 11:29
 30/32 anonim válasza:
Uniformizálás folyik. Erőszakos vélemény diktatúra van: mintha az lenne a normális, ha mindenki egyforma lenne, és követné az átlagos trendeket. Ez is egy diktatúra. Pedig szerintem az a normális, ha valaki mer önmaga lenni, és nem nagyon bajlódik azzal, hogy lekövesse az átlagos életmódokat.
2018. jún. 26. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!