Találkoztatok már valaha a saját hasonmásotokkal?
Ha lehet, ezt privatban írnám le..😊
(Akit még érdekel ez a válasz írjon...)
Lehet, hogy azért mert az ismerőseid esetén könnyen ráfogod, hogy "hasonlít", de magadról nem szívesen ismered el.
Pl. volt már úgy, hogy valaki mondta nekem, hogy hasonlítok erre- arra, de nem értettem egyet. Úgy vélem, hogy nem nagyon hasonlítok senkire.
Ha az ismerőseimnek mondok ilyent, hogy nagyon hasonlítanak XY-ra, akkor ők sem értenek egyet ezzel.
Nekem ismerősök mondták, egyik azt hogy tök úgy nézek ki arcra mint a Zooey Deschanel nevű modell (elnézést ha rosszul írtam, csak 1x gugliztam rá anno) a másik meg közölte hogy hasonlítok Katy Perryre. A vicc az hogy ez a 2 nő tényleg hasonlít egymásra de rám szerintem nem, nekem csontosabb, androgün arcom van, max a kék szemem miatt lehet hasonlóság.
Illetve aki tényleg a hasonmásom, az a féltesóm. 20 évesen tudtam meg hogy létezik és tök ugyanígy néz ki mint én csak ő fiú. Ugyanazt a stílust képviseljük, ugyanolyan a hajunk, az arcunk, a szemünk, de vicces még a lábfejünk is :D bárhová megyünk együtt, mindenki azonnal jön hogy úúúú ikrek vagytok? 1 év van köztünk. Simán lehetne az ikertesóm. Apám génjei ütöttek ki rajtunk ennyire durván.
Én még nem, mondjuk láttam egyszer a buszon egy csajt, akinek hasonló fejformája volt, mint nekem, de max. testvéreknek néztem volna magunkat, nem ikreknek/hasonmásoknak.
Amúgy ha valakit érdekel, múltkor találtam ezt az oldalt:
Elvileg csak fel kell tölteni magunkról egy képet, amin jól látszik szemből az arcunk és megkeresik azokat, akikkel a legnagyobb a hasonlóság köztünk. Gondoltam már rá, hogy kipróbálom, de félek feltölteni a képem :D
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!