Melyek a tipikus roma vezetéknevek?
Figyelt kérdés
Pl. Rontó, Orsós, Lakatos, Rézműves, Kolompár,
ezeken kívül?
2018. jún. 18. 09:49
11/15 anonim válasza:
Igen, azt azért tegyük hozzá, hogy nem minden ilyen vezetéknévvel élő ember cigány
12/15 anonim válasza:
Azt én is kiemelném, amit a 11-es írt.
Én ezeket ismerem: Gáspár, Lakatos, Baranyi, Balogh, Raffael, Rácz, Oláh, Kolompár, Bangó.
14/15 NEVEM: Senki! válasza:
Attól, hogy van aki a tévéből ISMERT és tudvalevően cigány származású nők és férfiak vezetéknevét összeírta attól azok a nevek NEM lesznek "tipikusan" cigány nevek!!! JÓ példa(!!!): A Cigány < -- így leírva mint vezetéknév az pl. -- > (HINNÉD??!?!??) -- > PONT NEM AZ!!! Ami azért -- > [Csak szerintem?!!??] -- > "marha VICCES"!!?!!?!! < -- 👉😅 😅 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣👈
15/15 anonim válasza:
+Király, Horváth, Sohonyai, Rézműves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!