Ti isztok alkoholt? Miért mondják egyesek hogy aki férfi az iszik?
Igen iszom.
Nem minden nap. Melegben nem, esetleg sört, de csak ha nem dolgozom a kertben. Vasárnapi/ünnepi ebédeknél 1-2-3 pohár bort, de nyáron abból is kevesebbet. Kemény téli hidegben esténként időnként töményet.
Viszont arra adok, hogy jó minőségű, palackozott borokat igyak, ne valami kannás minőséget.
Iszom. Most így nyáron főleg sört, 2-3 hetente másfél decit :) Nő vagyok, de a párom férfi és ő issza meg a másik bő másfél decit (direkt pici söröket veszünk, egy feles doboz is elfogy kettőnknek, de azért jobb így, több alkalom).
A férfiassághoz semmi köze, persze sok baromságot mondanak az emberek. Mindenkinek joga van NEM inni sejtmérget... De ahhoz is, hogy visszafogottan igya.
Egész pontosan 3 havonta kell inni legalább egy deci alkoholt, különben hivatalosan nem leszel férfi.
Jaj, hagyjuk már! Én szinte soha nem iszom, mert nem szeretem az ízét. Ha néha mégis, akkor főleg krémlikőröket, mert azok legalább finom édesek, és nem érződik rajtuk annyira az alkohol
A kérdésedben szereplő sztereotípia az alkoholisták szüleménye,amivel a saját lelkiismeretüket nyugtatják. Iszok,tehát férfi vagyok.....
Ugyanolyan indok,mint a :,,Valamiben meg kell halni", vagy a ,,Nem az én szervezetem lesz az,ami rákos lesz" kifejezés.
Mind önnyugtatás :)
Iszok. Kb hetente 2 dl bor. Vagy nagyritkán sör.
De volt olyan időszakom, hogy napi szinten ittam.
Ja, amúgy nő vagyok, és ez a szöveg fa$zság. Ugyanannyi jogom van inni, mint egy férfinak, nem vagyok alkoholista, és azt egy férfinál sem tolerálom (volt benne részem, köszi, elég volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!