Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Égő, ha valaki buszon állva...

Égő, ha valaki buszon állva egy gyors és hirtelen kanyarnál elveszíti az egyensúlyát és seggre esik a padlóra?

Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha én vagyok az akkor égő, ha nem akkor vicces és jót röhögök rajta (persze csak befelé). Mert ugye a legszebb öröm a a káröröm, mert érdek nélkül való.
2018. jún. 16. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Aki megéli akivel történik az égésként éli meg, feltételezem. Számomra nem volt ebben semmi égő, sem pedig röhejes.

Fékezett egyet a helyi járat amin ültem, egy nő meg mint egy zsák elvágódott valahol a busz közepén, felsem kelt csak feküdt a földön, az utasok meg bámulták. Automatice felpattantam és mentem mert először azt hittem hogy rosszul van. Csak én meg a buszsofőr indultunk a megsegítésére. Hát inkább ez az égő, meg a felháborító, ez a sok érdektelen kocsog.

2018. jún. 16. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
senki, aki elmúlt 12, nem röhög ilyesmin. komolyan, valaki elvesztette az egyensúlyát egy mozgó járművön, mi vicces ezen?? akár meg is sérülhet, főleg ha idős emberrel történik!
2018. jún. 16. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem égő, annak idején a 435-ös Ik. C tengelyén való ülés közben gyakori volt az ilyen jelenség, párszor a régi csuklós 200-as szériásokon is, ott állva ment a Jackson-ozás.
2018. jún. 16. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem egő, csak kellemetlen.
2018. jún. 17. 00:57
 16/16 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm esett el a buszon. A busz fékezett egy nagyot és hanyadt esett. Bár igaz nem kapaszkodott mert szerinte „ragadt" a kapaszkodó. Annyira nem érdekelte hogy ciki e vagy sem. Inkább szakadtunk a röhögéstől. Persze engem néztek hülyének mert ő leszállt én meg tovább szakadtam a röhögéstől egyedül.😂😂😂
2018. júl. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!