Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki milyen nyelvet beszél?

Ki milyen nyelvet beszél?

Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Angol, olasz. De inkább már csak megértem, lassan egy éve egyiket se beszéltem.
2018. jún. 16. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Magyar az anyanyelvem, angolul jól beszélek, latinul nem "beszélek", de rengeteg mindent értek és az alap nyelvtant ismerem.
2018. jún. 16. 18:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

- magyarul és csehül anyanyelvi szinten (egyik szülőm cseh)

- angolból felsőfokúm van, és angol szakra jártam, aktív a tudásom és napi szinten használom

- olaszból szintén felsőfokúm van, de ezt már sokkal ritkábban használom, biztosan sokat felejtettem már ahhoz képest, mikor nyelvvizsgáztam

- a cseh miatt nyilván megértem a szlovákot is, és leírva amúgy a horvátot is

- most pedig perzsául tanulok, mert szeretnék a párommal és a családjával az anyanyelvükön beszélni :)

Ami még tervben van, az az arab... szerintem hasznos nyelv és borzasztó sok országban beszélik, ráadásul nagyon különleges a logikája (szórend, ragozás, stb).

2018. jún. 16. 19:27
 14/20 he84 ***** válasza:
Magyar, angol, nagyon kevés német, nagyon kevés japán.
2018. jún. 16. 19:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Lovárit.
2018. jún. 16. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Magyarul. Próbalkoztam a némettel, de feladtam. Azt hiszem nyelvtanulásban, reménytelen vagyok.
2018. jún. 17. 01:15
 17/20 anonim ***** válasza:

Német - társalgási szint

Angol - alapszint, bár rengeteg mindent értek

Züriidütsch - csak ami "ragad rám", még nincs pénzem tanfolyamra egyelőre

2018. jún. 17. 09:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, meg az élelmiszerek jó részét tudom olaszul és franciául is (Svájc, minden 4 nyelven van leírva, és megragad :))
2018. jún. 17. 09:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Magyar, német anyanyelv (Ausztriában nőttem fel), az angolomat képtelen vagyok besaccolni, mikor múzeumban vagy vendéglátásban dolgoztam, nagyon jól ment, a minap kértek tőlem angolul útbaigazítást és csak égett a fejem.

Egyébként minden ország nyelvén, amit meglátogatok, megtanulok köszönni, megköszönni dolgokat, elnézést kérni és fekete kávét kérni, szóval ezek a dolgok megvannak több nyelven is:D

21L

2018. jún. 17. 12:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Angolból van egy üzleti nyelvvizsgám, a sima közép is megvan, ősszel megyek felsőfokra.

Németül tanulok még. Valamikor szeretnék egy harmadik nyelvet is elkezdeni.

16/L

2018. jún. 17. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!