Ti mit csináltok viharoknál? Mint most
Figyelt kérdés
Én úgy utálom. Nappal sokkal jobb lenne. Még ilyenkor nem tudok elaludni a melegtől,ablakot nem lehet kinyitni,tv-t meg gépet használni félek szóval az 1 szem telómmal olvadok az ágyban :D
Kíváncsi vagyok más hogy foglalja el magát ha épp nem alszik. Szoktatok ilyenkor is mondjuk tv-zni? Mondjuk tudom ha messze van a villám nem gázos,én eddig nézegettem is,de már ideért..
Nálam az a baj,hogy auto az ágyba menekülök mert ilyenkor félek a wc-re is kimenni :D
2018. jún. 12. 23:36
11/16 anonim válasza:
azt amit amúgy csinálnék, nem befolyásol a vihar
a múltkor egy szál boxerban kimentem kicsit az esőbe, érdekelt mennyire erős és milyen meleg, jó volt élveztem
12/16 anonim válasza:
Most éppen végig aludtam az egészet.
13/16 anonim válasza:
Nálunk múlt héten voltak nagy viharok, persze mind éjjel volt. Nappal is utálom, ha dörög, de éjjel egyenesen rosszul vagyok tőle. Meleg van, nem bírok elaludni, aztán hajnalban valahogy kidőlök és úgy ébredek, mint a mosott rongy. Ráadásul múlt héten sokkal jobban megviselt a front, mint eddig bármikor. 3 napon át szörnyű, hasogató fejfájással ébredtem, csodás volt.
14/16 anonim válasza:
Felveszem a köntösömet, főzök egy bögre teát, kiülök a teraszra és élvezem.
15/16 anonim válasza:
Én élvezem, igaz, nálunk nem probléma kinyitni az ablakot, hogy legyen egy kis levegő.
16/16 anonim válasza:
Felébredek és azon kezdek el agyalni, hogy mit hagytam kint, aminek árthat az eső és/vagy a szél. Ha nincs ilyen, akkor átfordulok a másik oldalamra és alszom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!