Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok viharoknál?...

Ti mit csináltok viharoknál? Mint most

Figyelt kérdés

Én úgy utálom. Nappal sokkal jobb lenne. Még ilyenkor nem tudok elaludni a melegtől,ablakot nem lehet kinyitni,tv-t meg gépet használni félek szóval az 1 szem telómmal olvadok az ágyban :D

Kíváncsi vagyok más hogy foglalja el magát ha épp nem alszik. Szoktatok ilyenkor is mondjuk tv-zni? Mondjuk tudom ha messze van a villám nem gázos,én eddig nézegettem is,de már ideért..

Nálam az a baj,hogy auto az ágyba menekülök mert ilyenkor félek a wc-re is kimenni :D

2018. jún. 12. 23:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a melegtől nem tudnál aludni, akkor a dörgéstől.

Én nézem az időjárási radart, és várom, hogy vége legyen. :D

Itt (északkelet) ma már volt egy adag, remélem, a mostani legyengül, mire ideér.

2018. jún. 12. 23:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozok.
2018. jún. 12. 23:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért de rendesen imádom amikor dörög villámlik
2018. jún. 12. 23:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ablakot nyitni??? Ha vihar van, en ha kell, ha nem, kinyitom az ablakom, az esoillatnal nincs is jobb!
2018. jún. 12. 23:53
 5/16 anonim ***** válasza:
57%
Gyakorizom bammeg
2018. jún. 13. 00:01
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát nekem pont az egyik és pont a nagyobbik ablak alatt van a monitor,szóval nem lenne jó ötlet főleg esőbe kinyitni :D

Am most nyilván gyakorizol,genius :D De ha épp nem :D

2018. jún. 13. 00:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom, engem soha nem zavart.

Múlt héten is volt nagy vihar és nyitva volt az ablakom és fel sem ébredtem rá. Muter mondta reggel, hogy vihar volt. :D

Amúgy meg szeretem, ha esik az eső és én bent lehetek. Az olyan megnyugtató.

2018. jún. 13. 00:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ki élvezem a vihart. Imádom. Olyan megnyugtato
2018. jún. 13. 01:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Akusztikus hangszeren gyakorlok vagy könyvet olvasok.

De amúgy sose zavartattam magam elektronika-használat terén a viharok miatt, simán tanulok, dolgozok vagy játszok ilyenkor is a gépen.

2018. jún. 13. 02:07
 10/16 A kérdező kommentje:

Jó nektek. Én akkor élvezném max. ha nem éjszaka lenne.

Amúgy 6-7 éves lehettem mikor aug 20 tüzijátékon voltam anyámmal és ennél pont az a vihar volt amit a legkeményebbnek titulálnak, aminek voltak ugye áldozatai meg sok sebesült. Elég para volt valahogy visszajutni a metroba. Aztán mikor hazaértünk a városba még mindig tüzijáték volt az égen csak épp villámokkal :) Kicsit se fostam,nem tudom hogy ez az élmény mennyire játszik közre,vagy alapból ilyen nyugtalan vagyok

2018. jún. 13. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!