Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tanulási probléma. Mit csinálj...

Tanulási probléma. Mit csináljak? Szerintetek ez normális? 20/L

Figyelt kérdés
csak úgy tudok tanulni ha leírom a dolgokat. egyszerűen máshogy nem megy. próbáltam már, de nem tudok odafigyelni, nem áll össze a fejemben csak ha leírom. nagyon ideges vagyok már emiatt...eddig tök jól megy az egyetem de félek hogy a későbbiekben ebből bajom lesz még
2018. jún. 12. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanígy tanulok. Milyen gond lenne belőle? Szerintem ez az egyik leghatékonyabb memorizálási módszer főleg a vizuálisabb embereknél.

Egyrészt a saját kézírásodról tanulsz a legkönnyebben, másrészt egy szót leírni több idő mint elolvasni, így rákényszeríted magadat hogy hosszabban koncentrálj a szövegre, rövidítheted a mondatokat stb....

2018. jún. 12. 20:50
 2/2 anonim válasza:
Egyik leghatásosabb módszer, én is így szoktam tanulni. Még jobb ha különböző színű kiemelőket használsz. Ha szabad kérdezni melyik egyetemre jársz?
2018. jún. 12. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!