Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondja azt egy lány...

Miért mondja azt egy lány magára, hogy duci, ha egyszerűen kövér?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, miért keverik össze...

2018. jún. 10. 21:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne a centin akadjatok már fel... :D Azt akartam csak mondani,hogy mindenkinek van zsánere/stb.De azért nem kell bántani a többi embert!Nyílvan én meg elismerem,hogy a legtöbb pasinak 60 kg alatti nő a szép.Én annyi sosem leszek.70 az "álomsúly"!Elfogadom,és nem zavar,hogy a férfiak kb 10% - nak fogok csak tetszeni.

Sőt,az a magasság csak egy példa volt...hogy na az az "álom".Nem ez a mérvadó nyílván... igen magányos lenne az ember,ha csak a külsőségekre adna.

2018. jún. 12. 09:12
 22/23 anonim ***** válasza:
49%
Mert mindenki szépíti magát. A válaszolok meg álszentek. Duci lány az akin kb. 5-10 kg felesleg van. Pl. 160/60.
2018. jún. 13. 18:07
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne bassz már, hogy 70 kiló neked kövér! 60 kiló vagyok, 170 centi, és konkrétan kilógnak a bordáim, és azon vagyok, hogy normálisra hízzam magam, akkor nehogy már tíz kilóval több már túlsúlyos legyen!
2019. júl. 8. 16:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!