Miért mondja azt egy lány magára, hogy duci, ha egyszerűen kövér?
Rád is csak azt mondják otthon, hogy butuska, extrém esetben meg azt, hogy idióta. Az igazat meg nem: ordenáré alpárai bunkó hülyegyerek.
Na látod? Ennyit számít a csomagolás. Meg az, hogy a normális emberek tudják értelmezni a szavakat. Ha egy lány azt mondja magáról, hogy duci, akkor tisztában van azzal, hogy jól látható felesleg van rajta. De te még ezt se érted. Amelyik lányon csak kevés a túlsúly az nem vesz róla tudomást esze ágába sincs ilyet mondani magáról. Értem?
Azért egy 70 kilós lány,ha nem 150 centi,ne legyen már kövér.A súly amúgy is relatív(csont,izom,vér,víz,stb..) Valakin úgy eloszlik a 80 kg,hogy azt hiszed modell.
Én a kövéret 90+ - nál gondolom,annak ellenére,hogy 92 vagyok és kövér.(még)
Te meg egy tahó lehetsz,már boccs!
Neked a vékonyak tetszenek.... ezek szerint 4o- 5o közötti csajokkal kell összejönnöd ennyi. A másikat nem kell bántani.
Nekem meg nem tetszenek a 180 cm alatti és 200 feletti és/vagy vékony ... pasik.Mikor vékony voltam sem tetszettek.És mikor vékony voltam sem vertem a nyálam és bántottam azt,aki nem volt sovány...
Te sem sokat szenvedhettél még az életben.
Üdv; Egy Kövérlány
Nem érdekel,ha nulláztok is.Én megtanultam,hogy az embereket nem pénzben és súlyban mérik.
Mindig is ingott a súllyom,mert nem mindenki engedheti meg magának azt a luxust,hogy egészséges.De mindig volt, családom,barátaim és PÁROM... :D
13:
Ja, ha 190-200 centi között van, akkor teljesen rendben van a 80 kg, de ne áltassuk magunkat, a kérdező az átlagos női magasságra gondolt, ami 165 centi között van.
Egyébként a társadalom olyan szinten testképzavaros lett, egyszerűen divat fikázni az egészségügyi szempontból normál testalkatúakat is, hogy milyen soványo
ak, a társadalom szemében a normális fogalma egyre inkább az enyhe túlsúly felé tolódik el.
Feleségem tapasztalja, hogy ő 10 éve ugyanannyi kiló, ugyanazok a méretei, ellenben ugyanazokban a ruhaboltokban eleinte jó volt neki az S méret, aztán idővel az XS-re kellett váltania, ma már a legtöbb helyen túl nagy neki az XS is. Nem ő fogyott, hanem a nők többsége hízott, és megnyugtatja a tudat őket, hogy ugyanaz a méret ugyanúgy felmegy rájuk, a ruhagyártók meg asszisztálnak ehhez.
19-es basszus akkor már értem miért nem jó a netes randi nekem bemutatkozom: szia,ronda vagyok és te? hehe
13-as hat rólad meg lecsúsztam 180cm alatt vagyok a fenébe
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!