Miért én vagyok a kövér lánynak tartva, mikor egyáltalán nem vagyok olyan dagadt, és a társaságban van tőlem rosszabb is?
Munkahelyről van szó, 25 éves lány vagyok. Igen, nagyobb a hasam, de mellé vannak nagy cicik, vékony hosszú combok, kicsi kerek fenék.
Tudom, ez nem a legjobb alkat, de nem érzem magam egy disznónak, normálisan öltözöm, van párom, ha olyan póló van rajtam, egész nap hallgatom a társaság előtt meg utána hetekkel még négyszemközt is, h (burkoltan) jó a mellem, stb.
Bezzeg annak a csajnak, akinek emellé még nagy feje is van, meg nagy segge, nulla melle, a bele kibuggyan, az nem dagadt, csak én (ezt néhány vicces poénból, utalásból veszem le)
Tökre nem értem. Teljesen ellentétes kommenteket kapok. Nem hiszem, h a pozitív beszólogatásokkal csak szivatnak direkt, mert sok ember előtt mondják, komolyan gondolják, stb.
Most akkor ez mi? 😄
Nem akarok én szupernő lenni, Isten ments', de nehogymá' én legyek a dagadék a bandában, mert az sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!