Azok akik lefogytak arcból! Hogy csináltátok? Mennyi időbe telt?
Ugye nincs helyi zsírégetés, ha nekiállsz fogyni akkor mindenhonnan fogsz, arcból is, bár szerintem ahhoz már drasztikusabb fogyás szükségeltetik, illetve az emberek eltérőek, vannak akiknél előbb a combból és vannak akiknek a hasból indul meg a fogyás.
Nincs csodaszer, kalória deficitbe kell kerülnöd és mellette aerob mozgásformát kéne végezned.
Szálkásító diétának nézz utána. Ajánlom a shopbuilder nevű oldalt, ők értenek hozzá, ellenben a feminával és a nlcaféval.
A személyes példám lemaradt. Akadályfutó versenyre készültem, 2 éve. 173 cm/20F
Akkor 69 kilóról fogytam 60-ra, ami így nem tűnik nagy fogyásnak, de rengeteg izmot és ugyanakkor zsírt veszítettem a két hónapos intenzív felkészülésem alatt, az arcom nagyon beesett.
Az arcom kezdett hasonlítani az 55kg-os képen láthatóra: [link]
Az edzéstervem két hónapig így nézett ki:
Heti ötször, reggel: 6-10 km kocogás és 30 km kerékpár, délelőtt: 2x20 perc HIIT. Mellette délutánonként elhanyagolható mennyiségű saját testsúlyos edzés. Az étkezésem mellette 4000-5000 kcal körül mozgott, ez extrém mennyiségű étel számomra, többszörösen a tömegnövelőszintem felett.
Az edzéstervem nem alkalmas kifejezetten fogyásra, nem is ezért végeztem, a követését sem ajánlom senkinek, csupán példa volt a súlyvesztésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!