Van olyan (elėrhető sport azaz pl nem F1, tengeri szörfözės, vagy hobbi) amit szivesen csinálnál, de valami ok miatt mėgsem teheted?
Pl egėszsėgügyi okok miatt nem mersz belekezdeni,vagy az anyagiak nem engedik meg azt amennyibe kerülne (pl egy jobb bringa) esetleg az a pėnz fontosabb dologra kell inkább?
Mi lenne az? Mi tqrt vissza?
Szeretnék plazmát adni de sajnos nem vagyok 50 kiló.
Szeretnék egy husky kutyát, de még rengeteg év, mire saját kertes házam lesz :( valamint egy cicát is szeretnék, de albérletbe nem merem bevállalni.
Szeretnék megtanulni karatézni - vagy legalább egy pár fogást elsajátítani - egy karatéban jártas nőtől.
A gond eü.-jellegű.
Túl gyenge és lusta vagyok bármilyen sporthoz, pedig tudat alatt szeretnék fitt, izmos lenni, de nem tudom magam rávenni.
Illetve, szeretnék egy jó fényképezőgépet, kocsikat fotózni, de nincs rá pénzem.
Rúdtáncolni szeretnék (mint sport, nem mint sztriptíztáncos) de nálunk nincs erre lehetőség, anyagilag sem igazán engedhetem meg magamnak. Ha átutaznék máshova érte, a rendszeres otthoni gyakorlás akkor is nehézkes lenne mert nem lenne hely a rúdnak, plusz az is pénzbe kerül.
Egy városi rollert is szeretnék. Gondolatban jól hangzik de kicsit sajnálom rá a pénzt mert félek nem használnám ki annyira mint azt kigondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!