1/7 anonim válasza:
Tőlem ugyan távol áll a dolog, abszolút nem köt le (muszáj volt bocsi :D) de amúgy nem gondolok semmit, ez is ugyanolyan hobbi, mint bármi más. Egy kedves barátnőmnek is ez az egyik hobbija, nagyon kreatív és tök jó dolgokat szokott készíteni.
2/7 anonim válasza:
Nekem a nénikém, meg a nővérem kötögetett, sok örömet okozott vele a családban mindenkinek.
Még a mai napig megvannak a nénikém által kötött pulóverek, sapkák, sálak, kesztyűk.
Pedig már régen nem él, szegény. :(
3/7 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, én is szívesen megtanulnék.
4/7 anonim válasza:
Szerintem jó, én youtube-ról kezdtem el tanulni.
5/7 anonim válasza:
Tök jól lefoglal, én horgolni szoktam, pedig elég darkosan nézek ki.
6/7 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm foglalkozik ezen tevékenységgel és szép dolgokat tud készteni. Tartalmas, jó dolognak vélem mind ha ajándékba készítik, mind ha eladják.
7/7 anonim válasza:
Nővérem szokott kötni, meg horgolni, csinált nekem egy nagyon édes unikornist, szóval szerintem király. (Nővérem 23 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!