Szerintetek egy pszichológus mikor lép át határokat? Például, ha a nyakadba ugrik vagy utal arra, hogy később akár barátok is lehettek az annak számít?
Én már több mint 10 pszichológusnál voltam és nagyon különböző módokon, de kb. mindegyik megszegi a szabályokat...
A legszélsőséges esetekben az egyik randira hívott, a másik pedig majdnem nekem támadt.
Utóbbit ki is rúgták állitólag, de nem miattam én ezt nem jelentettem senkinek.
Viszont a legtöbb pszichológus nekem olyan volt, hogy még csak nem is kérdezett szinte, csak mondta hogy bészéljek amiről szeretnék, s ez 3.-4. alkalommal sem vàltozott, úgyhogy ezeket otthagytam.
Nekem nagyon zavaró volt, hogy nem mond semmit én így nem tudtam megnyílni, meg az is zavart hogy ehhez diploma kell és ezzel keres pénzt, mert erre komolyan bárki képes.
Akikhez a legtovább jártam azok megtalálták az arany középutat... Konkrét kérdéseik voltak, s miután ezekre válaszoltam röviden elmondták, hogy Ők mit gondolnak erről, illetve személyes példákat is mondtak, melyek sokat segítettek nekem.
Így ugyan el kezdetem érezni irántuk valami barátság szerüt, de esetemben és biztos vagyok benne, hogy még sokak esetében, ez szükséges ahhoz, hogy egyáltalán eltudjak menni.
Mégis kit nyomott fel te idióta?!
Talán írt neveket???
A kérdező szimplán feltett egy kérdést...
A pszichológus még mindig nem orvos, hanem bölcsész.
De amúgy ja. A szerelem, vagyis az emberi érzelmek, illetve a szexuális vonzódás sosem 100% kizárható tényezők. Ezek miatt mindig, mindenhol lesznek szabályszegők, akár mit is kockáztatnak... Ha például tudnátok, hogy hány 30 körüli középiskolai tanárnak van 16-17-18 éves szeretője az iskolájából... Lehet, hogy százalékosan nem olyan soknak, de 4-5% is rengteg embert, esetet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!