Mit csináljak ha folyamatosan kötöszködnek a cigányok?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok.. A barátnőmbe belekötöttek lekutyázták minden.. Megvédtem.. Valamelyik nap az egyik cigány csaj szidott.. Mondtam neki hogy moss először fogat mert megfulladok tőled.. Ma reggel oda jöttek kb 10-12en én egyedül voltam a barátnőmel.. Oda jöttek hogy ha bajom van akkir vetekedjünk meg ilyenek.. Mondom az a nyomorek no tegyen súlyt a pofájára.. Azt nekem estek hogy kezem lábam el lesz törve meg megdöglök.. Mondom 10en könnyű retkes cigányok. És elsétálta.. Tanácsok?2018. máj. 31. 09:10
21/23 cscc válasza:
Mindegy hogy magyar vagy cigany ok nélkül senki sem kotekszik se provokál azért tenni kell
22/23 anonim válasza:
álomvilágban éltek, rendőr és a törvények a putris helyeken semmit nem érnek a költözés a megoldás ha meg nincs rá lehetőség akkor ezt el kell tűrni tőlük, ha magadat meg is tudod védeni házadat állataidat már nem mivel 0-24 nem lehet őrt állni felettük
23/23 anonim válasza:
Le kell puffantani ezeket a semmirekellő genetikai hulladékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!