Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha folyamatosan...

Mit csináljak ha folyamatosan kötöszködnek a cigányok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok.. A barátnőmbe belekötöttek lekutyázták minden.. Megvédtem.. Valamelyik nap az egyik cigány csaj szidott.. Mondtam neki hogy moss először fogat mert megfulladok tőled.. Ma reggel oda jöttek kb 10-12en én egyedül voltam a barátnőmel.. Oda jöttek hogy ha bajom van akkir vetekedjünk meg ilyenek.. Mondom az a nyomorek no tegyen súlyt a pofájára.. Azt nekem estek hogy kezem lábam el lesz törve meg megdöglök.. Mondom 10en könnyű retkes cigányok. És elsétálta.. Tanácsok?
2018. máj. 31. 09:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Tanulj meg krav magázni. Ha elég magas szinten űzöd, akkor ezek a 10-12 fős cigány "bandák" nem sokat tudnak kezdeni veled.
2018. máj. 31. 09:35
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

Egy régebbi telefonnal (amiért nem kár, ha kirúgják a kezedből) készíts videofelvételt az ilyen esetekről, akár úgy hogy facebookon, youtube-on online közvetíted.

Az egyik ellenzéki országgyűlési képviselő is ezt tette, amikor egy önkormányzat maszek biztonsági szolgálata testi kényszerrel akarta tök jogtalanul arra kényszeríteni, hogy közterületen ne adjon interjút.

2018. máj. 31. 09:43
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
a cigány az ilyen. ha tízen vannak, hú de erősek, de ha egyedül van, akkor inkább átfut a túloldalra! rendőröket meg hülyeség hívni, mert azok őket védik, nem téged!
2018. máj. 31. 11:07
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Hol vannak helyileg?
2018. máj. 31. 11:20
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
Én is az élő közvetítésre szavazaok.
2018. máj. 31. 13:13
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt hogy vegyem fel ? Oda jönnek azt mondom hogy várjatok bekapcsolom? Mobilnet face live vagy a kamera.. Nincs rá idő..
2018. máj. 31. 13:56
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Mi adtunk neked ötleteket, ne a kifogásokat keresd, hanem rakd össze a megoldást a leírtakból.
2018. máj. 31. 14:11
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem baj, ha látják, hogy felveszed,akár még rá is kontrázhatsz, hogy ha a telefonod el próbálják venni az már rablótámadás, ha sikerül nekik is már ott a videó a youtubeon, facebookon. Nehogy már ne tudd bekapcsolni a felvételt, ne sajnálj rá 1-2 ezres prepaid sim kártyát amiben van 500-1000 MB körüli adatforgalom, alacsonyabb felbontáson olyan 50 MB egy perc.

Annyi, hogy "tünjetek el", "hagyjatok békén", "kopjatok le" szintnél tovább te ne menjd, ne az legyen, hogy te sértegedet őket.

2018. máj. 31. 14:39
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Hangfelvételt tudsz készíteni, ha meg megcsapkodnak önbíráskodásért fellehet jelenteni ezeket a férgeket. Hangfelvétel még terhelő bizonyíték is ellenük, de ha feljelentenéd őket, a magánindítványt később indíttasd el, mert még vissza lehet vonni a feljelentést.
2018. máj. 31. 16:09
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Majd ha legközelebb lesz ilyen akkor leírom a fejleményeket! :) :)
2018. máj. 31. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!