Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Angliaban egy arab pasi...

Angliaban egy arab pasi elkezdett fotozgatni?

Figyelt kérdés

Kb 1 honapja Londonban voltam. Epp vartam a parom es a haverjat a London Eye-nal levo kis parkban.

Leultem a fube ahogy sokan csinalnak ott.

Telefonoztam,mokusokat nezegettem,egyszer csak odalepett egy szerintem arab 30-40 koruli pasi es elkezdi : “Smiiiiiile” majd elkezdett a telefonjaval engem fotozni. Eltakartam hirtelen az arcom.

Megijedtem mint a sz*r..mondtam no-no.

Erre elkezdezt gyozkodni,mondtam neki hogy nem. De itt mar azert hatarozottabban.

Erre odajott hozzam es elkezdett kerdezoskodni hogy honnan jottem,hogy hivnak,miert vagyok felenk,mit csinalok itt stb stb.

Mondta hogy csodalkozik,hogy nincs ferjem mert hogy neki sincs felesege.

Elkezdett ott Puskasrol beszelni velem meg ilyenek aztam hala istennek elment.

Mi a jo budos fenet fotozgatott engem??!

Vagy ez mi volt?

Mai napig nem tudom hova rakni 😂

Szerintetek?!

2018. máj. 29. 00:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
"Te is mosooooly, ez megy szépen a rendőrségnek!"
2018. máj. 29. 00:33
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Más kúltúra ezek azt hiszik mindent megkaphatnak főleg az európai nőket sajnos ez van, nem vagyok rasszista de én eddig a feketebőrű emberekben 99% ban csalódtam.
2018. máj. 29. 00:40
 13/19 Todboy ***** válasza:
71%
Én már csak arra lennék kiváncsi, hogy mit jelent a nyolcas válaszoló mondatában, hogy "Build like a fridge".
2018. máj. 29. 07:40
 14/19 A kérdező kommentje:
😂😂
2018. máj. 29. 07:46
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

#13:

Szerintem valami olyasmit akart írni, hogy a férjem egy kétajtós szekrény, csak nem jött össze. :D

2018. máj. 29. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Built like a fridge" akart lenni, csak már nem akartam feleslegesen kommentelni az autokorrekt miatt, bíztam benne hogy átsiklotok felette :)

Angoloknál így mondják, ha valaki "szekrényalkat" :D

2018. máj. 29. 12:23
 17/19 Todboy ***** válasza:
100%
Á értem, köszi, tényleg csak érdeklődő szándékkal kérdeztem.
2018. máj. 29. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Built like a fridge"

Meg nem hallottam ezt igy, de nekem rogton lejott, hogy mi akar lenni 😊

2018. máj. 30. 03:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Jaj, velem is hasonló volt, pont Angliában. Egy volt arab kollégám nagyon udvarolt nekem, holott tudta, hogy van barátom. Erőteljesen elutasítottam. Egyik nap azt vettem észre a munkahelyi ebédlőben, hogy sunyin fotózgat, mégpedig úgy, hogy háttal ült nekem, a telefonján az első oldali kamerát használta... Azt hitte nem fog feltűnni... Premier planban láttam a saját arcom a telefonján. Hála istennek rá egy hétre felmondott.
2019. szept. 6. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!