Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebookon miért van mindenkin...

Facebookon miért van mindenkinek fordítva a neve?

Figyelt kérdés

Értem, hogy divat, menő meg amerikai stb, de rengeteg ember, akiről tudom,hogy az ilyesmi nem érdekli,meg nem követi,de mégis a keresztnevét rakja előre.

25/f mielőtt valaki tokos öregembernek néz

2018. máj. 24. 13:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Most már át lehet állítani a sorrendet, de ez nem olyan régóta van így.
2018. máj. 24. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ezt külföldi fejlesztők készítették, és fordítva kéri be a nevet, DE be lehet állítani a sorrendet, ezt sokan nem használják, vagy azért, mert nem tudják, hol lehet beállítani, vagy azért, mert sok a külföldi ismerősük, esetleg külföldön élnek, és így egyszerűbb velük. Nekem pl. magyar névsorrendben van a nevem, és külföldi csoportban tévesztették már, amikor megszólítottak.
2018. máj. 24. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

En 50 eves no vagyok,aki meg oroszul tanult...nem tudok angolul,es a facet suetetem...

De mikor lattam,hogy rendesen magyarul is lehet hasznalni a magyar nevemet,beallitottam ugy...Elol a csaladi,hatul az utonev.Nem angol vagyok,hanem magyar....

2018. máj. 24. 14:21
 14/20 anonim válasza:
100%
11-es, évek óta lehet.
2018. máj. 24. 14:31
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Sokan írták hogy nincs ilyen divat. Dehogynincs. Rengetegen vannak akiknek nincs jelentősebb külföldi ismeretsége olyan email címet csinál hogy pl pistakovacs@xy.com.
2018. máj. 24. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
"Rengetegen vannak akiknek nincs jelentősebb külföldi ismeretsége olyan email címet csinál hogy pl pistakovacs@xy.com." - mert a kovacspista már foglalt... :-D
2018. máj. 24. 15:44
 17/20 A kérdező kommentje:

tudom jól, hogy fel lehet cserélni a sorrendet, nem az volt a kérdés.

Megnézem a magyar ismerőseimet, és kb 80%-uk fordítva regisztrálta a nevét, és ebből talán egykét ember aki hülye volt regisztrálásnál, a többi direkt csinálta.

2018. máj. 24. 20:47
 18/20 A kérdező kommentje:
másik, amit nem értek, az az ékezetek elhagyása (David, Victoria stb), meg angolosan írt nevek (György-George)
2018. máj. 24. 20:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A te ismerőseidet nem ismerem, nem tudom az okát, én csak a saját ismerőseimből tudok kiindulni. 12-es voltam.
2018. máj. 24. 21:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azért írom fordítva, mert mobilon legalábbis, egyes helyeken pl. ki van fent a chaten, vagy valamelyik játékban csak az első név jön ki, s engem zavarna ha az a vezetéknevem lenne.
2018. máj. 25. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!