Hogy lehetne valahogy kideríteni, hogy valaki hol lakik, anélkül, hogy megkérdezném? Facebook, Instagramja már megvan.
Figyelt kérdés
Instagramon a képeinél nem írja, hogy hol készült a kép. Facebookon sem írja, hogy hol lakik. Viszont rengeteg nevesebb helyen megfordul a közelben.
Milyen lehetőségek maradtak?
2018. máj. 22. 23:06
2/4 anonim válasza:
születési nevét/helyét/idejét/anyja nevét tudod?
:D
3/4 A kérdező kommentje:
Hmmmm. Pedig már megvettem minden kelléket hozzá, még egy kombit is kibéreltem erre a célra.
-Egy iskolába járunk, tudom melyik generáció. A buszra tudom melyik megállón vár, ritkán van busza, így gondolom, hogy merre megy. Maradt 2-3 település.
2018. máj. 22. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!