Szerintetek mit tegyen az, aki már nem gyerek, érdekli, de lemaradt a cserkészetről?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 17:39
1/10 anonim válasza:
a magyar gyerekek 99%-a lemaradt a cserkészetről...amerikában divat ez, nem itt.
2/10 A kérdező kommentje:
Érdemleges választ várnék :)
2018. máj. 21. 17:46
3/10 anonim válasza:
Táborokra gondolsz?
Mert ha igen akkor esetleg vidd el valamelyik unokatesod tesod gyerekét egy ilyen helyre így kiélheted felnőttként ezt a gyerek táborozást
Más lehetőséget én nem tudok csak ezt
4/10 anonim válasza:
Menj el turàzni vigyél sátrat rakj tüzet faragj ijakat nyilakat
Szórakozz
6/10 anonim válasza:
Van itthon is hagyománya. Nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz, de a katolikosok szerveznek ilyen találkozókat, és igaz, hogy gyerekeknek, de vannak felnőtt cserkészek is, és nem csak a tanárok azok. Külföldről is jönnek cserkésztalálkozókra, úgyhogy létező dolog.
7/10 anonim válasza:
Ja és hogy válaszoljak. Szerintem itt simán írhatod, hogy felnőttként szeretnél csatlakozni, majd úgyis válaszolnak, hogy mit lehetne tenni ez ügyben.
8/10 anonim válasza:
Én magam is cserkész vagyok (adventista cserkészek csapatnál) igaz, hogy nem felnőtt, csak 16 éves. Viszont bátyám tavaly jött velem táborba (ő 30 éves) és nagyon élvezte! Pedig zárkózott ember nagyon, de ott mindenki megtalálja a helyét általában, és mindenki aki egyszer volt ilyen táborban, kortól függetlenül, legtöbbször nagyon élvezi :D ajánlom nagyon! Ja és nincs olyan, hogy lemaradni a cserkészetről, ezt sose késő elkezdeni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó hogy feltettem ezt a kérdést, mert alapvetően megváltozott a cserkészetről, amit gondoltam, eddig is jó volt a véleményem de már még jobb.
2018. máj. 25. 19:47
10/10 anonim válasza:
Én 30 évesen tettem lettem cserkész. Akkor újonc próbáztam. Aztán megvolt a fogadalom tételem. Azóta már első próbán is túl vagyok. A cserkészcsapatunkon belül GH-s vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!