Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A feministák azért támogatják...

A feministák azért támogatják ennyire a muszlim bevándorlást és az iszlámot úgy en bloc, mert a szívük mélyén olyan férfiakra vágynak, akik erősek, tudják, mit akarnak és nem hódolnak be a nőknek?

Figyelt kérdés

Vagy csak arról van szó, hogy a 3rd wave feminizmus felkarol minden kisebbséget (illetve sok helyen relatív többséget) a gonosz, straight white men ellen, még akkor is, ha egy társadalmilag igen konzervatív, patriarchális, a nőket semmibe vevő kultúráról van szó?

Vagy tán mindkettő?

2018. máj. 21. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

"#3, te nem vagy egy igazi third wave feminist" - Nem osztottam be magam adott hullámra, szimplán feminista vagyok, azt szeretném elérni hogy egyenlő jogokat és esélyeket kapjon mindkét nem.

Nem egységesen utálom a muszlimokat, semmi bajom a nőkkel, a férfiak közül is csak azzal van baj akik semmibe veszik a nőket és alanyi jogon felsőbbrendűnek képzelik magukat. Nem ilyen az összes muszlim szerencsére, viszont csak úgy engedném be őket ha lenne egy normális terv az integrálásukra, hogy beilleszkedjenek egy liberális környezetbe (már amennyi Magyarország az, inkább a konzervatív felé hajlik). Arról nem tudok, hogy femisnita szervezetek pénzelték volna őket (habár sok nő és gyerek van köztük, annyira nem meglepő ha támogatni akarták őket), annyi propaganda szemét megy a hírekben hogy lépést se tudok vele már tartani.

2018. máj. 21. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
97%

Én feminsita vagyok, azt támogatom, hogy aki tud úgy viselkedni, ahogy nyugaton kell, az jöjjön. Aki idejön, de aztán lövöldözik, mert rövidgatya van a lányokon meg nem tetszenek neki a melegek, az maradjon szépen otthon.

És feminista akarhat erős férfit. Olyan erős legalább legyen, mint én. Ne legyen senki, se nő, se férfi tutyimutyi, úgy csak vegetálunk.

2018. máj. 21. 11:48
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Fiúgyermeken lehet még javítsni, vagy akár felnőtt férfin is ha akar. De akkor meg ott a probléma, hogy családokat szakítanánk szét ha csak nőket és gyerekeket engednénk be. Azért ez ennél összetettebb probléma.
2018. máj. 21. 11:51
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
Éppen ezért nem kell őket szétszakítani, maradjanak szépen otthon, és ne akarják egész Európát a saját képükre formálni.
2018. máj. 21. 11:54
 15/21 anonim ***** válasza:
2018. máj. 21. 12:01
 16/21 A kérdező kommentje:

Pontosan melyik állítást kifogásoljátok? Lehet arra is reagálni. Utolsó, a te érvelési hibád pedig az, hogy nem magát az általad hibásnak tartott állítást próbálod meg érvekkel alátámasztottan megcáfolni, hanem absztrakt módon az egész kérdést akarod hiteltelenné tenni ezzel a linkkel.

Nem tudom, feltűnt-e, de ez nem egy fórum, csak kérdések keretében lehet egy-egy témát megvitatni.

2018. máj. 21. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Az a nagy probléma ezzel a kérdéssel, hogy kiterjeszted egy nagy, heterogén csoportra a feltételezésedet. Olvasgass még egy kicsit és akkor nem fogsz ilyen butaságokat kérdezni.
2018. máj. 21. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

A vérbeli feministák jellembeli sajátossága olyan, hogy egy bizonyos férfi típust engednek közel magukhoz, amennyiben nem leszbikusok(még)

Ezek pedig a kiszolgáltatott, gyámoltalan férfiak, akiken tudnak uralkodni.

Nos, ezeknek 100%-ban megfelelnek a menekültek.

Ráadásul csakis fehér férfiak által csalódtak ezek a nők, a fehér férfiak fúrják a menekülteket, így egyenes út vezet a menekültek imádatához.

(mellesleg megjegyzem, nekem sincs bajom a menekültekkel)

2018. máj. 21. 14:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Ennyi sületlenséget összehordani... az amúgy tetszik, mikor megmondják, nekem mit jelent a feminizmusom.

Nem akarok uralkodni senkin. Együtt akarok uralkodni valakivel. Vagy ne uralkodjon egyikünk sem. Ez már részletkérdés.

2018. máj. 21. 15:07
 20/21 anonim ***** válasza:
#14: Az otthonukat szétbombázták te hülyepitsa...
2018. máj. 21. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!