Ha örökölnél egy 7 Ha alapterületű termőföldet két város között akkor te mit tennél vele?
Figyelt kérdés
Eladnád vagy a helyét látnád benne egy leendő vállalkozásnak?Te melyik irányba indulnál?2018. máj. 20. 16:02
1/12 anonim válasza:
Biztos a vállalkozást választanám. Esetleg bérbe adnám, ha már úgyis a fideszes tartományuraké minden föld. És az sem mindegy, hogy hol van. Pl Villány vagy a Maros-vidék alkalmas egzotikusabb növények (pl édesburgonya) termesztésére is
2/12 anonim válasza:
Ha nehéz lenne megközelíteni akkor eladnám 14 millióból(már ha nem szőlőhegyi lösz föld) már nekem kedvező fekvésű földre is rá tudnám tenni a kezem.
Ha közel feküdne a földjeimhez nyilván bevenném a gazdaságba, de gondolom nem egy mezőgazdász válaszát, hanem valami laikusét vártad.
3/12 anonim válasza:
Vállalkozásba fognék, ami a föld minőségétől is függ, így annak megfelelően valamit termesztenék rajta, amit később eladnék.
4/12 A kérdező kommentje:
Mindenki válasza és meglátása érdekel foglalkozástól és hozzáértéstől függetlenül, a laikus én vagyok.:)
Könnyen megközelíthető mert az országút mellett van közvetlenül, Hajdú Biharban, jó minőségű fekete föld.
2018. máj. 20. 16:58
5/12 anonim válasza:
Ha hosszutavon goldolkozol(10+ev) a diofa ultetveny eri meg a legjobban.
6/12 anonim válasza:
Eladnám. Szép elgondolás, hogy majd elkezdek földet művelni, csak ez nem így megy. Meg kell venni a vetőmagot, gépeket és munkásokat kell felfogadni, permetezni és trágyázni kell...stb. mire abból lesz valami, addigra súlyos milliókat kell beleölni és akkor még nem is biztos, hogy vissza is hozza az árát
7/12 A kérdező kommentje:
Elméletileg nem szükséges hozzá gépet vásárolni, csak vetőmagot, mert bérmunkát sokan vállalnak saját géppel.
2018. máj. 20. 18:55
8/12 anonim válasza:
nezd, milyen aranykorona értékű? nekem 10 ha hoz evi 1 milliot atlagosan
9/12 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, meg kell majd néznem, rajta van valami papíron, csak az most tőlem messze van.
2018. máj. 20. 20:00
10/12 anonim válasza:
Országút melletti földet soha ne adj el, mert jóval nagyobb eséllyel kisajátíthatja az állam egy arra történő beruházásnál, ez megsokszorozhatja a föld értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!