Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet tenni valamit, ha két...

Lehet tenni valamit, ha két együttélő ember szokásai ennyire nem passzolnak?

Figyelt kérdés
A lakótársamról lesz szó. Kétszobás lakást bérlünk, és csak gipszkarton van köztünk. Ami a probléma, hogy én mindig lefekszem 11 körül, ő pedig még három-négy órát fenn van, telefonál, hajat szárít, amik engem zavarnak, mert aludnék. Kértem már, hogy legyen csendesebb, mert én is figyelek rá, hogy ne ébresszem fel reggel (korábban kelek, mint ő). Azóta már az ajtókat is csapkodja. Nem tudom mitévő legyek. Keveset fizetünk, mert az ő rokonaié a lakás. Nem akarom, hogy kirakjanak. Mit lehet ilyenkor tenni?
2018. máj. 16. 06:45
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Viaszos füldugó.

kb 300ft a gyógyszertárban

2018. máj. 16. 06:50
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Lelépsz.

Ha a rokonaié a lakás, akkor kb úgy kell ugrálnod mindig, ahogy ő fütyül. Vannak ilyen érdekes emberek, kicsit már függ tőle valami, akkor előjön belőle a főnökúr.

Vagy csontig be kell nyalni neki, én mondjuk előbb kötném fel magam, nem lennék képes rá.

2018. máj. 16. 07:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi olyan lehetetlen abban, hogy más helyre menj?? Láthatóan nem érdekli mi a kérésed mert az övék a lakás, neked kuss a neved. És még bunkó is a gyerek. Miért akarsz ilyen helyen maradni?
2018. máj. 16. 07:09
 4/8 A kérdező kommentje:

A vizsgaidőszakban lenne fontos, hogy pihenjek, amúgy kibírtam. Nyáron tuti elköltözöm.

A füldugó se jó a hirtelen zajok ellen, azokra úgy is felriadok

2018. máj. 16. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolom korábban kelsz, reggel akkor meg te élj hangosan, én is éjjeli bagoly vagyok de van bennem annyi hogyha már valaki alszik nem maxon tolom a hajszárítót és nem üvöltözök a telefonba.
2018. máj. 16. 07:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Pakolj reggel k.va hangosan. Ha van digitális ébresztőórád, akkor állíts be még félóránként egy ébresztőt mondjuk reggel tízig, hogy azután is kapja az áldást, hogy te már rég a munkahelyen/suliban vagy. Elvégre nagyon fáradt voltál és féltél, hogy az elsőre nem kelsz fel, ezért kellett nyolc ébresztőt beállítanod ;)
2018. máj. 16. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmit, el kell fogadni, hogy nem mindenki tud 11-kor lefeküdni.

Párom is bebújik mellém az ágyba, de 2-3-nál előbb képtelen aludni, úgyhogy kis beszélgetés után kimegy, és éli az életét. Olvas, tanul, fejleszti magát, filmezik, stb.

2018. máj. 16. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:

A 6-os-hoz hasonló passzív-agresszív hülyéskedést meg felejtsd el, de miért nem költözöl el?

Mert egyértelmű, hogy telibeszarja a kérésedet, sőt, még direkt hergel is.

2018. máj. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!