Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme?

Mi az élet értelme?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sokat gondolkodom a halálon, meg az életen. Mi értelme van bárminek is, ha egyszer vége lesz?

Nagyon csúnya dolog ez, de elgondolkodtam rajta, hogy most minek vettünk pl új házat, ha meghalunk? Még csak 23 vagyok, de akkor is.

Nagymamám 80 éves, de fürdőszobát újít fel. Nagyon szeretem őt..félreértés ne essék. De minek?

Nem akarok ezeken a dolgokon gondolkozni, de olyan rossz. :(

2018. máj. 14. 00:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az en nagymamam 96 eves.

Sokszor egy alberletet felujitunk 1-2 evre akkor ilyen alapon ha a mama meg elel 16 evet nem elvezheti azt uj furdoszobaban (de ha 1 evig akkor is)?

Hogy gondolhatod ezt mas eletevel kapcsolatban hogy neked mar jutott ez az mostmar menj meghalni. Miert?

Szerintem Te benned van a hiba es nem a Mamádban. Jobb lenne (őszintén) azt latnid hogy depis beteges es azt sugallja az elet egy nagy kudarc? Szerintem pont hogy a remenyt es a peldat mutatja :).

2018. máj. 14. 08:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Azert van ertelme pl az uj haznak is, hogy AMIG ELSZ, ne a sas csikizze a popodat. Azt, hogy mitol fogod ertekelni a sajat eleted azt egyedul neked kell megtalalnod.
2018. máj. 14. 08:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen, valószínűleg velem van a probléma, mert nem csak a saját életemnek nem látom az éretlmét, hanem amúgy egyáltalán senkiének. Eddig ez nem volt így, mostanában kezdtem el ezen agyalni.

Várom, hogy túl legyek ezen az időszakon.

Köszönöm a válaszokat!

2018. máj. 14. 10:41
 14/14 anonim ***** válasza:
42
2018. máj. 17. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!