Mivel fog telni a mai estétek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 20:15
12/17 anonim válasza:
Csalódással. Azt hittem szex lesz, de a párom fáradt hozzá úgyhogy leshetem az eurovíziót a családdal -.-
13/17 anonim válasza:
Nekem vezetéssel telt. De nagyon jó volt.
1.6-os Mitsubishi Lancerrel mentem autóúton rövid szakaszon 140-el és kipörgettem majdnem 5000-ig de veszett jó hangja volt. Fantasztikus verda. Tudnak a Japók.
14/17 anonim válasza:
Egesz nap huztam a magyar gazdaságit, most ertem haza, úgy hogy beteszek egy filmet, hogy elaludjak rajta az első 10 percben....
15/17 anonim válasza:
Filmezés, chips zabálás, sörözés, időnként megszakítva netezéssel, és ez még pár óráig.
16/17 anonim válasza:
Pihengetek, kockulgatok, meg el akarok menni futni egy órát, aztán megcsinálom az uzsonnát holnapra, és megpróbálom lenyomni magam korán, mert fél 6 kor kelek holnap.
17/17 anonim válasza:
#12: Hát, ez kellemetlen. Mondjuk, még ha a szex el is marad, azért az Eurovízionál jobbat is el tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!