Nagyon gáz, ha szauna után én nem merek belemenni a 18 fokos hideg vízű medencébe?
Figyelt kérdés
Inkább csak lezuhanyzok hideg vízzel.2018. máj. 10. 23:50
2/8 anonim válasza:
Nem gáz. Állítólag egészséges, de ha mégsem mész be, akkor sem lesz semmi bajod. A keringésnek jót tesz, de van valami betegség, amivel nem tanácsos.
3/8 anonim válasza:
Mi is csak zuhanyozni szoktunk sot csomo helyen nincs is medence hanem zuhanyzas komboval van a szaunazas.
Igy nem is ertem a kerdest.
Ha magad miatt erzed gaznak, mert csalodsz magadban akkor neked lehet hogy gaz, de x ember szerintem meg csak le sem tojja. ;)
4/8 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy szaunázás után fokozatosan kell visszahűteni a testedet, szóval nem is biztos, hogy jót tesz (különösen a szívnek), ha egyből bemész egy hideg medencébe.
5/8 anonim válasza:
Nagyon vigyázz a szívedre!
Fokozatosan hűlj vissza.
6/8 anonim válasza:
Pedig nagyon jó amikor fel vagy hevülve és belecsobbansz a 10fokos vízbe és lélegzel érzed a hideget a tüdődben meg minden, csodálatos érzés.
7/8 anonim válasza:
Az nagyobb gáz, ha izzadtan beleugrassz. Először zuhanyozni kell utána mehetsz csobbanni, ha akarsz. Sok helyen ki is van írva, de a gyökerek nem olvassák el.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az uszodába, ahová járok, mindenki a szauna után bemegy a hideg 18 fokos vízbe. Akivel járok, szintén arra buzdít, hogy én is tegyek így, ahogy ő és a többiek. De szerintem ez nem jó, nem egészséges ilyen viszontagságoknak ki tenni a testünk és a szervezetünk. De persze nem vagyok orvos vagy ilyesmi. Egyébként attól félek, hogy a hirtelen hidegtől megállna a szívem. Amúgy is magas a vérnyomásom.
2018. máj. 14. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!