Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti adtatok-e már vért? Ha...

Ti adtatok-e már vért? Ha igen, hányszor, ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Ha adtatok már vért, akkor hányszor. Ha pedig nem, akkor miért nem adtatok?

Kort/nemet írjatok.

2018. máj. 10. 12:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 15-ös és azért kínzott a nővér, mert én nagyon akartam vért adni.

Aki pedig lepontozza itt a válaszadókat, az nézzen magába! Aki vért ad az életet ment és ezt nem lepontozni kellene.

2018. máj. 10. 23:34
 22/25 anonim ***** válasza:

Jó estét kívánok.

Én felpontoztam mindenkit.

Rékasi Karcsi is véradó volt nagyon sokáig.

Aki nem hiszi nézzen utána.

2018. máj. 10. 23:56
 23/25 A kérdező kommentje:

Egyébként én nem pontoztam senkit.

Én eddig 2x voltam vért adni, mind a 2 alkalomkor publikus esemény volt.

A válaszokat megnézve, itt elég beteges társaságról van szó. Egyik ezért nem bír, másik azért.

2018. máj. 11. 00:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, eddig még csak egyszer, tavaly ősszel. De már javában tervezem a következőt.

Már 4-5 évvel ezelőtt szerettem volna először adni, de akkor sikerült nagyon megalázniuk engem az ott dolgozóknak, ráadásul egy csomó ember előtt. Úgyhogy bedurciztam, és évekig bojkottáltam a véradást, csak tavaly tudtak meggyőzni a barátaim, hogy most már itt az ideje továbblépni.

És tényleg itt volt :)

24/F

2018. máj. 11. 00:51
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Adtam,

Kb 5ször. Most nyáron is fogok. Igazából nem árt, még jól is esik néha kcisit átmozgatni a vérállományom. Plusz valakinek segítek vele.

Ha szeretnél menni, akkor egy a lényeg: előtte igyál ipari mennyiségű vizet. Kevésbé érzed magad fáradtnak utána (én spec. fel is szoktam ébredni tőle :D ). Nem véletlenül kérdezgetik is, meg osztogatják a vizet ezerrel.

20/F

2018. máj. 24. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!