Ti adtatok-e már vért? Ha igen, hányszor, ha nem, akkor miért nem?
Ha adtatok már vért, akkor hányszor. Ha pedig nem, akkor miért nem adtatok?
Kort/nemet írjatok.
Én vagyok a 15-ös és azért kínzott a nővér, mert én nagyon akartam vért adni.
Aki pedig lepontozza itt a válaszadókat, az nézzen magába! Aki vért ad az életet ment és ezt nem lepontozni kellene.
Jó estét kívánok.
Én felpontoztam mindenkit.
Rékasi Karcsi is véradó volt nagyon sokáig.
Aki nem hiszi nézzen utána.
Egyébként én nem pontoztam senkit.
Én eddig 2x voltam vért adni, mind a 2 alkalomkor publikus esemény volt.
A válaszokat megnézve, itt elég beteges társaságról van szó. Egyik ezért nem bír, másik azért.
Igen, eddig még csak egyszer, tavaly ősszel. De már javában tervezem a következőt.
Már 4-5 évvel ezelőtt szerettem volna először adni, de akkor sikerült nagyon megalázniuk engem az ott dolgozóknak, ráadásul egy csomó ember előtt. Úgyhogy bedurciztam, és évekig bojkottáltam a véradást, csak tavaly tudtak meggyőzni a barátaim, hogy most már itt az ideje továbblépni.
És tényleg itt volt :)
24/F
Adtam,
Kb 5ször. Most nyáron is fogok. Igazából nem árt, még jól is esik néha kcisit átmozgatni a vérállományom. Plusz valakinek segítek vele.
Ha szeretnél menni, akkor egy a lényeg: előtte igyál ipari mennyiségű vizet. Kevésbé érzed magad fáradtnak utána (én spec. fel is szoktam ébredni tőle :D ). Nem véletlenül kérdezgetik is, meg osztogatják a vizet ezerrel.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!