Ti adtatok-e már vért? Ha igen, hányszor, ha nem, akkor miért nem?
Ha adtatok már vért, akkor hányszor. Ha pedig nem, akkor miért nem adtatok?
Kort/nemet írjatok.
Nem adtam még vért, pedig pár éve egyszer szerettem volna. Azt mondták, hogy 50 kg alatt nem lehet, jelenleg is 45 kg vagyok, ha valamikor sikerülne felszednem olyan 5-10 kg-ot, szívesen elmennék.
23/N
Eddig 4 alkalommal próbáltam vért adni, de csak egyszer sikerült. Első alkalomal vashiányom volt, második alkalommal 10 perc szurkálás után sem találta a növér az eret, így elküldött, mert nem akart tovább kínozni (utána mindkét karom csupa véraláfutás lett), harmadik alkalommal ismét elküldtek, mert a súlyom 50 kg alatt volt. Negyedik alkalommal sikerült, de megszenvedtem minden cseppért.
Azóta sajnos nem adhatok, mert beteg lettem és a kezelések miatt nem szabad.
25/N
Igen, eddig kb 8 alkalommal.
23/F
Kedves 15-ös, a szúrkálós sztorit megrökönyödve olvastam. Tuttommal csak az egyik karon szúrhatnak, ha az nem sikerül, vége a dalnak, mivel ha a véradóval történne valami pár napon belül, a másik karjában legyen még ép véna, tudjanak bekötni infúziót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!