Mit gondoltok arról ha egy kezdő vezetőt láttok egy +10 milliós autóban?
Nem rég kezdtem el vezetni egy elég nagy kasznijú és drága autóval. Nem az enyém, egy családi autó, de lényegében ezen tanulok vezetni.
Ebből kifolyólag néha bénázgatok. Pl.: egy paralel vagy merőleges parkolás 2 mozdulatból sikerül, néha nem megyek annyira dinamikusan ahogy elvárt a fogalomban, néha furán váltok sávot stb...
Azt vettem észre, hogy az emberek nagy része megnézi az autót, de ha valami hibát vétek, akkor kb 10ből 5 ember elkezd nevetni vagy feltünően mutogatni.
Néha néha nyitott ablaknál hallom, hogy "ilyen jó autóval nem tud parkolni" stb...
Ez mind nem olyan nagy dolog, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek mi lenne az első gondolatotok ha egy jó autóban egy fiatalt láttok bénázni.
(Vezettem párszor kb 10 éves 1 milliós értékű autót is és ott senkit sem érdekeltek ezek a bénázások vagy rutin hiánya)
Engem nem annyira érdekel.
Persze, szoktam néha 1-2 embert kiröhögni, de nem azért, mert kezdő, vagy drága autót hajt...
Huhh rég raktam ki a kérdést.
1# Nem azt írtam, hogy nem tudok parkolni, csak 1 mozdulat helyett, 2-3mmal korrigálásokkal raktam be, de akkor kaptam meg a jogsimat.
1,5 évvel később már 1 mozdulattal csinálom gyorsan, egy 5.3 méteres terepjáróval egy nagyon picit földlatti garázsban szóval megy a parkolás jobban mint az átlagnak, de nem ez volt a kérdésem.
9# A legviccesebb, hogy még soha 1x sem húztam meg. Semmi kárt nem tettem benne, pedig egy Ford Rangernek óriási a kasznia.
Viszont anyukám, akinek +25 éves tapasztalata van. Aki ez előtt tranzitot vezetett és neki ez egy méretbeli leválltál egyszer neki ment parkoláskor az előttünk állónak.
Szóval nem számított a kezdőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!