Lehetséges, hogy tetszem neki csak nem teszek érte semmit?
Sziasztok. Van egy lány akivel általánosba egy osztályba jártunk.(már ott is tetszett,de nem volt semmi köztünk) Középsuli elején(nem egy suliba vagyunk)még hívott engem is ide-oda(pl. Bulizni) de én valamiért sosem mentem el sehova sem és ebből adódóan már nyílván nem hív sehova mert gondolom benne van az,hogy "jajj úgy se jön"..
Viszont amikor néha találkozunk én,ő és még pár régi oszt.társ akkor tök jól elvagyunk és én ebből azt tudtam levenni,hogy valamilyen szinten bejövök neki..
Az eddig megfigyelt dolgok amik erre utalnak:
akármilyen szar poént mondok ő nevet
mikor más beszél a társaságban ő néz engem
és oda-vissza bókolgatunk egymásnak
Szerintetek lehetne belőle valami?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Elnézést ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam,csak teljesen szét vagyok esve már pár napja.. Köszönöm még 1x!
Nem úgy értettem. Ez még kevés egy tetszéshez. Továbbá másokat is szoktak buliba hivogatni ettől ne érezd magad speckónak.
Ne ess olyan hibába hogy beképzeled. Én is olyan voltam mint te,csak a csaj nem adta fel ilyen könnyen,haveroknak irogatott hogy beszéljenek rá meg ilyenek.
A bókokat pedig neked kell eldöntened,hogy átlépték e a haveri vagy a viccelődő határt vagy nem. Hívd el abból nem lesz baj
Nem. Ez nem amiatt van hogy nem kedveled
Ha van kis esze ő is tudja,hogy ha buliba hív akkor azt vagy nem bírod vagy a társaságot és max. azért nem mész
Én se voltam még nagyon bulikba,sose bírtam és nem is kívántam ezen változtatni. Mert ha egyszer nem a mániám akkor nem. Ha valaki igazán bír akkor emiatt nem fog "kiábrándulni" belőled. Kipróbálod aztán meglátod
Mondom,az a csaj is akit korábban említettem emiatt nem mondott le és ezért közös programokkal próbálkozott.
De volt,hogy egy több fős találkára nagy nehezen kitoltam a seggem és mikor meglátott úgy örült,hogy kb. a fél város hallotta :D
Sajna nem minden csaj ilyen nyitott és közömbös mint ő ezért neked is nehezebb dolgod van,de majd látod mit és mikor kell csinálni
Közömbös...miért keverem ezt a kettőt
Közvetlent akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!