Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van egy elméletem. Azt gondolo...

Van egy elméletem. Azt gondolom, hogy egy idősebb férfi nem feltétlenül azért jönne össze egy tinilánnyal, mert tini, hanem mert testileg érettebb. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves lány pl.simán kinézhet akár 20-nak is így biztos nem azért jön össze vele egy pasi,mert úgymond"tiltott gyümölcs".Sokan elítélik az idősebb férfiakat,de azoktól megkérdezném.

Úgy mégis.

Hogy lehet valaki korát megállapítani 100%-osan?

Sehogy.

Van,aki már kora tinikorától felnőtt nőnek néz ki,van aki me a 30-as meg a 40-es éveiben is huszonévesnek néz ki.

Ezért ítélik el a férfiakat?

Mert meglátnak egy fiatal nőt és bejön nekik?

Hát mégis,honnak tudná a pasi,hogy egy 16 évesnek udvarol?

2018. máj. 7. 13:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

De akkor mi értelme a dicsekedésnek,ha mindenki látja,hogy nem egy tininek kinéző tinivel jön össze?

Csak annyit lát,hogy fiatal,de azt,hogy mennyi idős nem tudja.

És nem minden kamasz hülye,csak megsúgom.

Lehet jobban értek ahhoz,milyen egy kamasz.Van egy kiskamasz húgom.Szóval.........

Amúgy már nem azért,de én már láttam olyat,hogy egy 32!!!!!!éves felnőtt,érett nőt gimisnek hittek.

Miért?

Mert valaki később kezdd el öregedni.

Meg ez az illető kis vékonyka is,ráadásul nagyon gyerek arca van.

2018. máj. 7. 14:51
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Vicces válaszok születtek, de igazából egy 40-es férfi is azért jön össze egy fiatal csajjal, amiért a fiatal pasi is, semmi misztika nincs benne. Fiatal nőknek jellemzően nem lóg a mellük, feszesebb mindenük, hibátlanabb a testük, és mivel a nemi vonzalom biológiai eredetű, nem csoda, hogy férfiként ez kortól függetlenül vonzó tulajdonság.
2018. máj. 7. 14:55
 13/21 A kérdező kommentje:

De általában a legtöbb férfi a 20-25 év közöttieket tartja vonzónak.:D

Milyen vicces válasz amúgy?

Amit írnak,abból sok igaz.Pl.a fiatalabb lányokkal sokszor azért jönnek össze,mert naivnak hiszik őket.

Vagy azért mert idősebbnek néznek ki a koruknál.

Szóval szerinted ha én mondjuk 25 évesen majd 18-nak nézek ki,akkor is a nálam fiatalabbat fogja egy pasi választani?

Amúgy meg láttam én már tesi órán e,lég karfiolos pitsájú csajt.

Szóval ennyit a feszes testről.

Amúgy meg...edzőterem egyenlő feszes test.

Ilyen egyszerű.

MEnj és próbálj meg egy velem korú csajt összeszedni úgy,hogy így vélekedsz az idősebb nőkről.

Vagy menj oda egy szintén velem egykorúhoz,és mondd neki,hogy hát azért akarlak jól megbaxxni mert fiatal a tested.

Hát biztos elmenne veled.

40 éves férfiak általában 18 felettiekkel kezdenek vagy 20...:D

Szörnyű amúgy abba belegondolni,hogy most még 18 vagyok,de egy jó 10 év és az ilyen emberek mint te,már nem fognak frissnek tartani.

Tanulj egy kis bioszt előtte.

Te tényleg azt hiszed,hogy bizonyos kor felett mindenki egyszerre kezd el öregedni.

2018. máj. 7. 15:09
 14/21 anonim ***** válasza:
12%

Nem csak, hogy egyszerre kezdünk el öregedni, de azonnal. Csettintésre mindenki ráncos lesz a 30. szülinapján. :D

Tök jó, hogy 18 évesen nem ilyen kis naiv csaj vagy és átlátod a dolgokat.

Amúgy szerintem férfi részről ebben benne van a "márka" is, ha csúnya hasonlatot akarok felhozni. Pl. lehet egy autó tök ronda, de ha presztízs jár vele, megveszi. Lehet egy 20 éves lány tök lerobbant, de a haveroknak mondhatja, hogy ő egy 20 évest dugogat.

Egyébként 30 vagyok, így sem jönnék össze 45 évessel, csak ha nagyon hollywoodi 45 éves.

2018. máj. 7. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

"általában a legtöbb férfi a 20-25 közötti nõket tartja vonzónak"- ez nem igaz. Szubjektív, illetve egyén és korosztályfüggõ is, ki kihez vonzódik, és nem mellesleg folyamatosan változhat is.

Mi a vonzó egy fiatal lányban aki többnek néz ki a koránál? A tudat elég, hogy fiatal. A férfiak nem túl bonyolultak, mi nõk bonyolítjuk csak így túl a dolgokat. Fiatal nõje van, teh

át újra nagy kannak érezheti magát. Pont:) Ahogyan az is igaz, hogy a mai fiatal lányok túlnyomó százaléka túlsúllyal küzd, kvázi a feszes test-hamvas bõr elmélet ugrott:) Mondom h a pszichológia és az ego a kulcs:)))

2018. máj. 7. 15:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Elég pedofil duma. De amúgy van igazság abban, hogy egy fiatalabb nőnek még általában jobb a teste, meg abban is hogy sok idősebb vesztes nem tud elcsábítani egy tapasztalt nőt, ezért kislányoknál próbálkozik.

Amúgy meg rákérdezel a lány korára, és ott a 100% válasz. Vagy nálatok az esküvő után elfogadott ez? Az ciki lenne ha egy 12 évest vettél feleségül, mert 19-nek hitted.

2018. máj. 7. 15:21
 17/21 anonim válasza:
9%

Egy tini nézhet ki 20-nak, de agya annyi, mint egy ovodásnak... Persze, tisztelet a kivételnek! :)

14/L

2018. máj. 7. 16:09
 18/21 anonim válasza:
47%

Én bevallom, nekem bejönnek a tinilányok, de nem azok, akik kinéznek 20-nak, hanem azok, akik tényleg tininek néznek ki. Tehát 14-17-nek, vagy akár fiatalabbnak... Viszont sosem jönnék velük össze!

És most jöhet a lepontozás...

24/F

2018. máj. 7. 16:55
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

12-es vagyok.

"Amit írnak,abból sok igaz.Pl.a fiatalabb lányokkal sokszor azért jönnek össze,mert naivnak hiszik őket. "

Aranyom, a naívság önmagában nem eredményez vonzalmat, azért senki sem jön össze valakivel, mert pusztán naív. Férfiként nekem a hamvas és feszes teste, az "ártatlansága" a vonzó, nem pedig a "naívság". (amúgy miért lenne naív, miért lenne "kihasználás" automatikusan, hogy egy fiatal csaj idősebb pasival van?)

"Szóval szerinted ha én mondjuk 25 évesen majd 18-nak nézek ki,akkor is a nálam fiatalabbat fogja egy pasi választani? "

???

"Amúgy meg láttam én már tesi órán e,lég karfiolos pitsájú csajt. "

Ettől még igaz az állítás, hogy a fiatalabb csajoknak jellemzően jobb testük van. Nyilván nem a karfiol pitsájúra kell gondolni.

"MEnj és próbálj meg egy velem korú csajt összeszedni úgy,hogy így vélekedsz az idősebb nőkről. "

Hogy vélekedek róluk? Biológiai tény, hogy az emberi test a kor előrehaladtával megereszkedik,ráncos,hájas,bőrhibás stb lesz. Mi ezzel a problémád?

"Vagy menj oda egy szintén velem egykorúhoz,és mondd neki,hogy hát azért akarlak jól megbaxxni mert fiatal a tested.

Hát biztos elmenne veled. "

Most mi ez a frusztráltság? Miért akarod, hogy odamenjek és visszautasítson? Mi köze ennek a kérdéshez? Miről zagyválsz itt?

"Szörnyű amúgy abba belegondolni,hogy most még 18 vagyok,de egy jó 10 év és az ilyen emberek mint te,már nem fognak frissnek tartani."

Akkor ne gondolj bele :D De mondtam én olyat, hogy 10 év múlva nem leszel "friss"?

"Te tényleg azt hiszed,hogy bizonyos kor felett mindenki egyszerre kezd el öregedni."

?????

Nem hiszem, honnan jönnek ezek?

2018. máj. 7. 18:28
 20/21 anonim ***** válasza:
33%
#19 szerintem arról beszél a kérdező, amikor egy fitt 20 éveshez odamegy egy pocakos, kopaszodó 45-ös, és leadja a dumát, hogy neki nem tetszenek a narancsbőrös, kevésbé feszes hasú 45 éves nők, mert még nem érzi magát ennyi idősnek. ne hidd, hogy a 20 évesek nem röhögik ki :D
2018. máj. 7. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!