Kit szerettek feltétel nélkül?
Figyelt kérdés
A legközelebbi családtagokon kívül.2018. máj. 3. 15:33
2/13 anonim válasza:
A gyerekeimen és a páromon kívül, senkit!
4/13 anonim válasza:
Rajtuk kívül? Cicámat és a Kutyámat!
10/13 anonim válasza:
Régen mindenkit, már senkit :) Rájöttem, hogy az emberek így csak hülyének néznek és csúnyán kihasználnak, én pedig nem szeretek a ranglétra legalján csücsülni. Ma már adok-kapok megy. Míg régen önzetlen és segítőkész voltam, most már csak annyit és azt adok mindenkinek, amit vissza is kapok. Ebbe a legközelebbi családtagok is beleértendőek, sajnos. Nem jó érzés, de csak így lehet érvényesülni ebben az elmebeteg világban.
Mondjuk a macskáimat talán én is önzetlenül szeretem, ők az általános megítélésükkel ellentétben még sosem próbáltak kihasználni, ellenben annyi szeretetet adnak, mint senki más, még a férjem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!