Hogyan lehet kijutni tsunami sújtotta helyekre, hogy segíthessek az embereknek? Van valami feltétel (kor, képzettség. Stb)?
Egyeske, be.kaphatod.:) (igen, ilyen kulturálatlan mocskos szájú vagyok, szégyen..) Semmit nem tudsz rólam, egyáltalán nem ismersz, tehát hogy van pofád ahhoz, hogy leszólj?
Igen, rákereshetnék, de tapasztalatokra is kíváncsi vagyok ezért írtam ki ide (Uram Bocsá' hogy ekkora idióta vagyok) a kérdést...meg elvileg a gyakoriKÉRDÉSEK azért van, hogy kérdezzünk, de lehet csak én értettem félre..
Eddig nem volt alkalmam segíteni embereken csak apróbb dolgokkal (pénzt adni hajléktalanoknak; az utcán, a terhektől megszakadó néninek segíteni hazavinni a cuccait; állatokat befogadni; menhelyeknek pénzt küldeni..stb) és ezt most nem azért soroltam fel, hogy 'hű de nagy ember vagyok mert ezeket megtettem', hanem csak reagáltam a teljesen alaptalan vádaskodásodra.
Tehát, én, 'az otthon a fotelben ülő, hajléktalanokon áttaposó, szemét állat, aki kiírt egy ártatlan kérdést mert MINDEN HÁTSÓSZÁNDÉK NÉLKÜL (!!) szeretne segíteni embereken...r.ohadjak meg. Kíváncsi vagyok te milyen -akár apró dolgot- tettél utoljára ami nem a te érdekeidet szolgálta.
Ha annyira 'ingyen nyaralásra' vágynék, biztos nem olyan helyre mennék ahol egész nap 'dolgozni kell' és a levegő is tele van a bánattal.
És elnézést kérek azért is mert 19 éves lány létemre nem állok az utcasarkon, nincs 3-4 gyerekem, tanuló vagyok és még segíteni is akarok embereknek...tényleg kész csődtömeg vagyok. Szégyen. Az emberiség legalja.
Szóval kérlek szépen menj, bújj el, és elő se gyere.:)
A második kommentelőnek köszönöm, hogy meg akart védeni, de kár IQ harcosokkal küzdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!