Miért van az, hogy nőként, utálom a nőket és abszolút antifeminista vagyok?
A vicces az, hogy minden ilyen "én nemszeretem a lányokat :) minden barátom fiú :) ők normálisabbak :) :) :)" kommentre jut egy olyan kérdés, amiben egy férfi már-már dühösen kérdezi, hogy mit képzel a női ismerőse, hogy friendzoneban tartja.
Na mindegy. Én szeretem a nőket, mindig is jól kijöttem velük. Anyukám gyakorlatilag a példaképem, van 3 lány unkatesóm, akik szinte születésem óta a legjobb barátnőim. A leghosszabb baráti kapcsolatom is lánnyal van, és ha új környezetbe kerülök, akkor azt vettem észre, hogy a nőkkel előbb megtalálom a hangot. (És nem, nem a vásárlás, műköröm, meg a cuki pasik kitárgyalása a téma. Emberek vagyunk, emberi hobbikkal és érdeklődési körökkel.)
Minden keserűség, rosszindulat vagy akár kritika nélkül mondom, hogy remélem, hogy innen minden lány/nő megbékél a nemével. Bár a férfi-női kapcsolatok is lehetnek jók, de hatalmas erő és szépség van a női kapcsolatokban is.
Először is legyünk tisztában a fogalmakkal.
Feminizmus: Egy olyan politikai nézet amely a férfiak és nők egyenjogúságáért küzd.
Anti-feminista: Olyan ember,akinek ez a nézet nem tetszik. Azaz nem jelent sem nőgyűlöletet, sem hímsovinizmust.
Kérdésre válaszolva:
Én, mint nő, én sem vagyok tisztában a legtöbb nő gondolkodásával, logikájával. Nem tudom őket megérteni, de ezért nem fogom utálni őket. Az, amit a legjobban utálok azaz, hogy sajnos a legtöbb nőnek ilyen felfoghatatlan gondolkodása van és ezért kialakul egy ilyen primitív sztereotípia a nőkkel szemben. Szélsőséges példa: "Az összes nő hülye". És a legrosszabb, hogy a világ összes létező nőjére rá húzzák ezt a jelzőt. Azokért a hülye libák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!