Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Budapesten mire tudnátok...

Budapesten mire tudnátok elkölteni rendszeresen 800. 000Ft-t,2hét alatt?

Figyelt kérdés
Egy évben 7-8alkalommal.
2018. ápr. 29. 14:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én mire tudnám elkölteni?

Újrabútoroznám a lakásomat és kifizetném a hitelemet. Néhány évig nem lenne gond a pénz elköltésével.

Aztán valószínű luxus nyaralásokra költeném. Mindig is vágytam Ausztráliára, a Maldív-szigetekre, Kínára.

Ha ez megvolt, akkor pár hónapnyit összegyűjtve olyan lagzit szerveznénk, amilyenről álmodunk.

Aztán vennénk még 1-2 lakást, ami biztos bevételi forrásként szolgálna és leendő gyermekeinknek is némi induló tőkét nyújtana majd egyszer.

És még sorolhatnám az olykor elérhetetlennek tűnő vágyakat, amiket szeretnénk megvalósítani.

2018. ápr. 29. 21:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Ha tényleg mindenem meglenne akkor én tuti, hogy valami fullos wellnesben döglenék pár napot, kurv jó kajákat ennék és drága piákat innék. De ha te akkor vagy boldog, ha van fű meg deszka akkor nem feltétlenűl kell elkölteni ilyen sok pénzt (jó tudom neked kb zsebpénz). Mármint ha alapból is havonta jársz wellnesezni vagy ha nem is szeretsz járni akkor fölösleges, nem érzed jobban tőle magad. Miért vagy Budapesten egy évben 7-8x 2hetet? Ha család miatt, akkor töltsd velük az időt, egy drága étteremben lazán eltapsolsz párszázezret. Ha haverokkal vagy, akkor bulira szintén elmegy rengeteg pénz. Ha ennyire nem tudsz itt mit csinálni akkor simán elutazhatnál valamerre, ahol még nem jártál arra 2 hétre.
2018. ápr. 29. 21:34
 23/24 A kérdező kommentje:

22# Hajozom, europat mar bejartam es meg egy ket erdekes helyet.

A csovessegbol keveredtem ki, ahol csak a fu es a deszka volt.

Az igenyek minimalisan nottek, de talan akkor ereztem legjobban magam, persze kislakas, normalis ruha, stb.

2018. ápr. 29. 21:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy hány éves vagy, vagy hogy akarsz e családot. De ha igen, akkor lehet nem ártana elkezdeni takarékoskodni egy családi házra. Ha az sem érdekel különösebben, akkor én tuti költenék mindenre amire akarok, a többit pedig eltenném addig amíg nem tudom, hogy mit kezdjek vele.
2018. ápr. 29. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!