Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Budapesten mire tudnátok...

Budapesten mire tudnátok elkölteni rendszeresen 800. 000Ft-t,2hét alatt?

Figyelt kérdés
Egy évben 7-8alkalommal.
2018. ápr. 29. 14:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%

nekem vannak ötleteim kutatásokra amikkel VALÓBAN, ÉREZHETŐEN jobbá tehetem rengeteg ember életét...

ilyenen nem gondolkozol, hogy ha már tök mindegy csak el legyen költve akkor más elérhetné a céljait egy kis kezdeti segítséggel?

mindenesetre bölcs lenne ha minél környezetkímélőbben élnél..

tied, te bánsz vele meg én össze tudom szedni az indulómat, csinálom is...de van sok jó ötlet másoknál ami sosem kel életre

2018. ápr. 29. 14:39
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Beiratkozol egy plasztikai sebészetre, ott el fogják tudni költeni neked ezt az aprópénzt. Tudod, van, aki kopasz, és hajat szeretne, van, aki nagyobb melleket, van, aki öt centivel magasabb lenni, kisebb orrot, nagyobb szemet, felvarrt tokát, szelídebb fogsort...
2018. ápr. 29. 14:48
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
#2 vagyok. Szerencsém van, egyetem mellett szüleimmel lakom, nem kell beszálnom semmibe, de minden mást magamnak állok. Suli mellett ennyi melót tudtam bevállani, hogy a 30ezer meglegyen. Szóval így egész jól elvagyok, csak pl kevés ruhám és egy cipőm van de okom nincs panaszkodni.
2018. ápr. 29. 14:59
 14/24 anonim ***** válasza:
A felét eladományoznám a maradékból bérelnék egy kisebb lakást,kaját és gyepet vennék...ami megmaradna az félretenném nehezebb időkre.
2018. ápr. 29. 15:12
 15/24 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

1# Nem vagyok SugarDady :D"

Ó, nem kell. :-D Csak ha ennyire gondban vagy, nekem vannak ötleteim és céljaim, amikre elmenne. :-) Csak a fogaimban benne van pár 100.000Ft, és ha lenne miből, altatásoson az egész fogsoromat rendbetetetném, már csak azért is, mert hányingeres vagyok, csak ott horror árak vannak. Ez csak egy. Nem akarsz ilyen téren jótékonykodni? :-) Biztos sokan díjaznák a dolgot, akiknek nem telik.

2018. ápr. 29. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Kötelező elkölteni vagy mi...? Ha nekem lenne "felesleges pénzem" vennék belőle befektetési aranyat amit egy bécsi széfben tároltatnék.
2018. ápr. 29. 15:33
 17/24 Metionin ***** válasza:
Hát ha egy ilyen 2 hetes alkalommal mindet el kell költeni akkor koncertekre járnék, drága festőcuccokat vennék, a maradékot meg elosztanám pár állatmenhely között.
2018. ápr. 29. 15:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Anyámat és magamat kihúznám az anyagi gondokból.

Tanulnék mindenfélét, amivel jó munkám lehet, de ezen felül is tanulnék nyelveket, kézműves dolgokat, különböző sportolási lehetőségeket kipróbálnék, önkénteskednék, végre nyaralnék, befektetném.

2018. ápr. 29. 16:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Ja mert akinek ennyi eltapsolni való pénze van, az biztos ilyen kérdést ír ki a gyakorira. Álmodik a nyomor! Az embernek bármennyi pénze van azt nem kötelező elkölteni. Főleg nem 2 hét alatt. Értelmetlen az egész. Ha nem tudod mire költenél akkor valószínűleg nincs szükséged arra hogy költs.
2018. ápr. 29. 18:20
 20/24 A kérdező kommentje:

19# Az a baj, hogy gondban vagyok.

Minden olyat kiprobaltam ami erdekel (azert a holdon meg benyalnek egy papirt).

Abban igazad van, hogy nincs szuksegem arra, hogy koltsek. A legjobb napjaim a leszakadt melegitomben, a felmarek fuvemmel a gordeszkam tarsasagaban szoktam tolteni, mindekozben valami zenefelet hallgatva.

Ha ezt a 800.000Ft-t eurora valtod, az egybol nem olyan sok.

Az meg, hogy mennyire kamu, erre mit mondjak? Van ra jo valasz?

Mindenki mas, adomanyozni nem nagyon szeretek, mar neztem en is a projekteket amikre penz gyujtenek, de egyik sem allt tul kozel hozzam.

Nem nem kotelezo elkolteni, de miert ne?

2018. ápr. 29. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!