Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is eltűntek pár év...

Nektek is eltűntek pár év alatt a levelezőtársaitok?

Figyelt kérdés

Nekem már alig van 2-3 ember akivel szoktam beszélgetni facebook-on. Régebben nagyon benne voltam ebben a levelezésben és sok emberrel beszéltem itt vagy email-ben vagy facebook-on. Mikor abbamaradt a beszélgetés kicsit szomorú voltam de tudomásul vettem. Meg rájöttem, hogy nem is ismertük egymást (soha nem találkoztunk a távolság miatt). De jó volt beszélgetni meg elmondani mi történt velem meg kibeszélni magam.

26/L

2018. ápr. 28. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem csak ők, a játszótársak, a barátok,a haverok,a mindenki.
2018. ápr. 28. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem is megfogyatkoztak sajnos. De belegondolva, nagyon kevés ember volt, akinek tényleg kiönthettem a lelkem és ők is megtették nekem.

Most már úgy vagyok, hogy ha egy barátnővel, aki később feleség lesz el tudom tölteni az életemet, akkor tökéletesen boldog lennék.

23

2018. ápr. 28. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
A zöme eltűnt, néhányan vannak a Facebookon, mint ismerősök. Amikor én még leveleztem, akkor boríték volt, meg bélyeg.
2018. ápr. 28. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Pár év? Sztem az jónak számít, az én partnereim max néhány hónap után eltűntek. Sajnos van, hogy egyszerűen kifullad a beszélgetés, monotonná válik, mert nincs már közös téma. Meg persze van, hogy az adott fél egyszerűen lelép, mert nincs ideje, megunta stb.
2018. ápr. 28. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom, hogy ez nem igazán lesz válasz a kérdésedre (sőt tulajdonképpen semennyire se), de én is levelezőtársat keresek, lehetőleg olyat, aki nem tűnik el. Ha gondolod, levelezhetünk.

2018. ápr. 28. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Valakivel abbamaradt, valaki még megvan 3 év után is. Egy gyors találkozó is összejött közben, egy apróságot adtam át neki, majd maradt tovább az üzenetváltogatás. Jelenleg Fb-on, szinte napi szinten. Igaz, amióta mindkettőnknek van kedvese, azóta kevesebbet írunk.
2018. ápr. 28. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam is jöttek-mentek a levelezőtársak, de megmondom őszintén nem igazán hatott meg az eltűnésük. Egyetlen egy embert sajnálok, akivel azt hittem, hogy legalább barátok lehetünk. Kicsit a lelki társamként és a példaképemként is tekintettem rá. De aztán egy idő után nem reagált az üzeneteimre, én meg úgy éreztem, hogy vagyok már annyira felnőtt, hogy megértsem, már nem érdeklem és nem kezdtem el további "levelekkel" elhalmozni.
2018. ápr. 28. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen én is így vagyok. Korábban annyi emberrel irogattunk egymásnak egy este alatt, hogy alig győztem válaszolni mindenkinek. Voltak akiket netről ismertem (innen meg egy netes játékoldalról) volt persze akiket személyesen. Az itteniek közül egy ember sem maradt,a netes játékoldalról egy emberrel tartom a kapcsolatot.. Egyetlen embert sajnálok. Akivel több mint 4 évig tartottuk a kapcsolatot,bár a távolság miatt sosem találkoztunk.. Aztán mikor barátnője lett szépen megszakadt a dolog köztünk. Én már nem is keresek netes levelező partnereket. Van egy-két jó barátnőm a suliból, meg van kapcsolatom is. Elvagyok ìgy.

23N

2018. ápr. 28. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez, bár nekem sajna csak hónapokig tartott ez a dolog, aztán egyszer csak fogta magát és nem írt....

Ha valaki esetleg szeretne levelezni, nekem írhat. Én aztán nem tűnök el...

17/L

2018. ápr. 28. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem volt jó pár itt, volt akivel személyesen is találkoztunk, volt akivel más módon beszélgettünk tovább (chat, telefon)

nálam sok esetben nem csak úgy eltűntek, hanem volt akivel még néha néha írunk egymásnak, volt olyan aki elköszönt, mert nem voltunk egy véleményen dolgokban

meg néha volt olyan is, hogy nagyon hosszú leveleket írtunk egymásnak és az egyikünk megszakította ezt a szokást

mindig lehet találni jó társaságit ha keres az ember, legalábbis nekem mindig összejött, akár több éves levelezés is kerekedhet belőle :)

2018. ápr. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!