Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetséges az, hogy eltűntek...

Lehetséges az, hogy eltűntek bizonyos érzelmeim?

Figyelt kérdés
1 kapcsolatom volt több mint 1 éve. Sokat baszohattak suliban és voltam már dunába lökve is. Diák melóhelyen is voltam piszkálva és most már senki és semmi iránt nem érzek semmit. Lányokra se tudok úgy ránézni kapcsolatot se akarok egyszerűen semmi. Nem akarok emberekkel kapcsolatba se lenni. Lehetséges,hogy érzelmeim az emberek és társai iránt eltűntek? Vagy valami más oka van?
2017. nov. 8. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A gondolkodásod, hozzáállásod szüli az érzelmeid, ha ezek olyan irányba változtak, elképzelhető, hogy bizonyos érzéseid "eltűnjenek", de vissza fognak jönni, ha megint megváltozol.
2017. nov. 8. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt a változást nem tudom,hogy lesz-e. A kapcsolat meg a barátság gondolatától is undorodom. 2-3 barátom van de őket erősen tartom.

Egyedül ami megmaradt az az,hogy folyton bújni szeretnék lánybarátokhoz(minden barátom lány, én fiú).

2017. nov. 8. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy érzékeled, igen.

Alkosd őket újra, most ésszerű formájukba.

2017. nov. 9. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Rám írhatsz, ha kell segítség.
2017. nov. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!